SønderjyskE: Nedrykning koster 10-15 mio.

SønderjyskE arbejder med flere scenarier, når de kigger fremad. En nedrykning vil koste op mod 15 millioner kroner

Bo Storm og co. havde en skidt aften i Haderslev fredag, da Randers hentede tre poit med en 3-1-sejr. (Foto: Ole Joern/Polfoto)
Bo Storm og co. havde en skidt aften i Haderslev fredag, da Randers hentede tre poit med en 3-1-sejr. (Foto: Ole Joern/Polfoto)

SønderjyskE er i en sportslig krise, der har ført dem til bunden af Superligaen. I aftes fik holdet endnu mere at tænke over, da Randers med en 3-1-sejr pressede nedrykningskniven lidt hårdere mod SønderjyskEs strube.

Se også: Randers-triumf - SynderjyskE i dyb krise

I Sønderjylland har de stadig optimisme i forhold til overlevelse, mens de også ved, hvad der skal ske, hvis de rykker ud.

- Naturligvis arbejder vi både med en plan A og plan B. Rykker vi ned, mister vi 10-15 millioner kroner i indtægter. Bliver det realiteten, må vi naturligvis skære ned. Men vi har før været i lignende situationer som denne og reddet os. Det håber og tror jeg, sker igen, siger direktør Klaus B. Frederiksen til BT.

Se også: Daniel Jensen: Nederlagene smitter

SønderjyskE har 11 point på sidstepladsen. Inden resten af weekendens kampe er blevet afviklet, er der fire point op til redning for klubben.

Se højdepunkter fra kampen mod Randers i tv-klippet over artiklen.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere