SønderjyskE skaber igen overskud

SønderjyskE har for tredje år i træk skabt overskud i deres koncernregnskab. Fodbolddelen står for et overskud på 608.000 kroner

Sønderjyskes Daniel Jensen jubler over en scoring (Foto: Gregers Tycho)
Sønderjyskes Daniel Jensen jubler over en scoring (Foto: Gregers Tycho)

Det kan godt være, SønderjyskE ligger sidst i Superligaen, men når det kommer til at have orden i økonomien og sætte tæring efter næring, er SønderjyskE blandt landets dygtigste.

For tredje år i træk har de præsenteret et overskud. Det lyder på 2.467.000 kroner, hvoraf fodbolddelen tegner sig for et overskud på 608.000 kroner.

- Vi har arbejdet virkelig hårdt for at få skabt økonomisk balance i de lyseblå sportsselskaber. Det er lykkedes i de seneste to år, og vi er glade og stolte over at vi igen i dette regnskabsår kan levere et SønderjyskE i økonomisk balance og med sort bundlinje. Jeg vil i den forbindelse gerne rette en stor og varm tak til en række lokale virksomheder, som gennem årene er gået foran med opbakning til landsdelsprojektet. Disse virksomheder har med deres engagement skabt et stærkt fundament under Sønderjysk Elitesport, siger administrerende direktør Klaus B. Rasmussen.

SønderjyskEs koncernregnskab gælder for sæsonen 2012/2013. I sæsonen før lød overskuddet for hele koncernen på tre millioner kroner.

0 kommentarer
Vis kommentarer