Det hedder Sønderjyskes nye stadion

I aftenens superligakamp hjemme mod Brøndby vil Sønderjyske træde ind på stadion med et nyt navn i støbeskeen

I aften får Haderslev Stadion nyt navn. (Foto: Gregers Tycho)
I aften får Haderslev Stadion nyt navn. (Foto: Gregers Tycho)

Sønderjyske og Sydbank har indgået en femårig aftale om Haderslevs nye fodboldstadion, som søndag aften døbes Sydbank Park i forbindelse med superligakampen mod Brøndby.

Sydbank Park bliver fremover det officielle navn på Haderslev Fodboldstadion i de næste fem år, fortæller Klaus B. Rasmussen, administrerende direktør i Sønderjyske, til klubbens hjemmeside.

- Sønderjyderne og Sønderjyske har fået en tidlig julegave i form af den nye aftale med Sydbank.

Se også: SønderjyskE skaber igen overskud

- Det er en vigtig og også historisk aftale, hvor Sydbank bliver en særdeles markant medspiller i Sønderjyske Fodbold med navnerettighederne til det nye fodboldstadion i de kommende fem år, fastslår Klaus B. Rasmussen.

På nuværende tidspunkt arbejder entreprenørmaskinerne for fuld damp med opførelsen af den nye vest-tribune i Haderslev.

Se også: Sønderjyder: Vi har prøvet det før

Den nye tribune forventes indviet til foråret, hvilket betyder, at der fremover vil være plads til 10.000 tilskuere på Sydbank Park.

Klaus B. Rasmussen understreger, at det er meget vigtigt, at det er virksomhed med et lokalt engagement, der fremover vil lægge navn til Sønderjyskes hjemmebane.

- Vi er sportsligt inde i en svær periode, hvorfor det er ekstra vigtigt, at vi står sammen i landsdelen om vores fodboldhold.

Se også: SønderjyskE-boss: Vi viser moral

- Derfor er det også en fantastisk glæde, at Sydbank nu understreger sin opbakning til projektet med navnerettighederne til det nye fodboldstadion, Sydbank Park.

- Vi er meget stolte, og vi vil arbejde stenhårdt for at give Sydbank maksimalt udbytte af deres investering i form af markant eksponering, siger Klaus B. Rasmussen.

0 kommentarer
Vis kommentarer