TV: Brøndbystjerne spytter efter modstander

Khalid Boulahrouz så unægtelig ud til at spytte efter SønderjyskEs Johan Absalonsen

Brøndbys Khalid Boulahrouz kan med rette kaldes en international stjerne. Han kan sættes i bås med spillere som Frank Rijkaard, Patrick Viera, Sinisa Mihajlovic, El-Hadji Djiouf og Francesco Totti efter aftenens opgør mod SønderjyskE, men den bås er der nok ikke særlig mange fodboldspillere, drømmer om at komme i - i hvert fald ikke når man kender grunden til indekseringen.

Se også: TV: Se drømmemålet der sendte Brøndby i front

Kort inden pausen pillede SønderjyskEs Johan Absalonsen bolden fra manden, der er kendt verden over som Kannibalen. Efterfølgende havde Kannibalen svært ved at holde på mundvandet, og det var ikke fordi han savlede over et kommende 'måltid' - næh, han sendte i stedet en 'regulær snotter' efter Absalonsen.

Se også: Hradecky: FCK-nederlag gjorde ondt

Absalonsen registrerede ikke den slibrige klat, der kom flyvende mod ham, og det gjorde dommer Mads Kristoffer Kristoffersen heller ikke, så Boulahrouz slap ustraffet fra sin ikke voldsomt hygiejniske svinestreg.

Se også: Tøffes dom: Han er efterårets bedste indkøb

Spørgsmålet er, om han også gør det, når og hvis DBU's disciplinærudvalg tager sagen op.

- Man kan diskutere, om han spytter direkte efter ham eller bag ham. Der må være andre vinkler, man kan se det fra, men har han gjort det med vilje, så er det noget, vi skal tale om, sagde Brøndby-træner Thomas Frank efterfølgende i Onside ifølge TV2.

Se Boulahrouz spytte efter Absalonsen i klippet herover.

0 kommentarer
Vis kommentarer