Annonce:
Annonce:

Ousman Jallow er blevet skadet

Prøvetræningen i SønderjyskE har fået en rigtig skidt start for Ousman Jallow, som er blevet knæskadet. Han får dog stadig mulighed for at vise sig frem

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg SønderjyskE

Den tidligere Brøndby-angriber Ousman Jallow er lige nu til prøvetræning i SønderjyskE, men det går ikke så godt. Gambieren er blevet skadet, og derfor træner han ikke med i øjeblikket.

Der er dog mulighed for, at han snart bliver klar, så han kan nå at vise sig ordentligt frem og måske tilspille sig en kontrakt i Superliga-klubben.

- Han har fået et vrid i knæet, men vi håber, han bliver klar og kan være med igen i løbet af de næste 14 dage. Han var med i en enkelt træning, hvor han lignede sig selv, og det så fint ud, siger SønderjyskE-træner Lars Sødnergaard til tipsbladet.dk.

Jallow er dog ikke den eneste afrikanske offensivsspiller, der er til prøvetræning i Haderslev i denne tid. I dag starter den zimbabwiske landsholdsspiller Silas Songani sin prøvetid, og han spiller normalt den højre kant, som SønderjyskE leder efter en ny spiller til.

- Han træner med fra i dag, men vi arbejder selvfølgelig på flere kanter, hvor vores prøvespillere kun er en del af det. Vi er lidt sårbare på angrebspositionerne, og derfor vil vi gerne dækkes bedre ind, siger Lars Søndergaard. 

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Politiet udskrev snydebøder og bør undersøge dem
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: