Sønderjyske har fundet en ny Antipas - bare hurtigere

Superligaens bundprop Sønderjyske jagter offensive forstærkninger, som kan få klubben ud af suppedasen

Sønderjyske har fundet en ny og bedre Antipas. Her ses Antipas i efteråret i aktion for sin nuværende klub Brøndby (Foto: Jens Dresling)
Sønderjyske har fundet en ny og bedre Antipas. Her ses Antipas i efteråret i aktion for sin nuværende klub Brøndby (Foto: Jens Dresling)

Det er kun blevet til 17 mål i 18 kampe i Superligaen for Sønderjyske i efteråret, og det er en af grundene til, at klubben ligger nummer sjok lige nu med 16 point.

Derfor leder Sønderjyskes sportschef Ole Nielsen med lys og lygte efter en angriber og en kantspiller, for der er ingen tvivl om, hvor holdet skal forstærkes.

- Det er på angrebssiden. Det er både til højrekanten og pladsen som angriber, vi kigger på. Så jo, vi er ude at sondere markedet for at se, om der er nogle muligheder, siger Ole Nielsen.

- I øjeblikket har vi også to spillere til prøvetræning. Ousman Jallow, angriberen der tidligere har været i Brøndby.

- Og så har vi en meget spændende landsholdsspiller fra Zimbabwe, Silas Songani. Vi har et godt netværk i Zimbabwe, efter at vi hentede Quincy Antipas, forklarer Ole Nielsen.

Antipas havde stor succes i Sønderjyske, som hentede den lille tekniker i HB Køge og siden solgte ham til Brøndby, hvor han spiller i dag.

24-årige Songani er højrekant og ankom onsdag til Haderslev og var med til træning for første gang torsdag.

- Han ser interessant ud. Han har i hvert fald rigtig god speed i fødderne, så det er noget, vi skal kigge videre på i den kommende tid, fortæller Ole Nielsen.

Ole Nielsen vurderer, at Songani er lidt den samme type som Antipas, både hurtig og driblestærk.

- Det er lige før, jeg tror, at han er hurtigere end Quincy, lyder det begejstret fra Sønderjyskes sportschef.

Sønderjyske indleder foråret 21. februar med en udekamp mod oprykkerne fra FC Vestsjælland.