SønderjyskE: Slås med AGF og Viborg om nedrykning

Daniel Jensen regner ikke med FC Vestsjælland som nedrykker

Det bliver tæt hele vejen til slut om at undgå nedrykning (Foto: Ernst van Norde)
Det bliver tæt hele vejen til slut om at undgå nedrykning (Foto: Ernst van Norde)

HADERSLEV (Ekstra Bladet): - Det er AGF og Viborg, som er interessante for os.

Sådan lød vurderingen fra eks-landsholdsspiller Daniel Jensen, da han gjorde status efter bundgyseren mod FC Vestsjælland, hvor det lykkedes for SønderjyskE at sikre et værdifuldt point på vej ind i kampens overtid. Og det ikke mindst på grund af Daniel Jensen, der fyrede et flot frispark af, som via overligger og ryggen på Michael Lumb havnede i nettet. Og så stod der 1-1.

- Den kunne måske være gået ind uden hans hjælp… Men pyt med det. Vigtigst var, at vi fik målet og det ene point. Det er på alle måder end helt anden sag end at have tabt. Nu får vi både et point og et moralsk rygstød til de næste kampe, fastslog Daniel Jensen.

Se også: TV: Knæ i skridtet sender FCV-spiller til tælling

Det uafgjorte facit betyder, at FC Vestsjælland holder et fire points-forspring til SønderjyskE. Men det bekymrer ikke Daniel Jensen.

- Jeg tror alligevel ikke på, at det er dem, vi skal forbi. For os handler det om at kigge på, hvad AGF og Viborg præsterer. Det er dem, jeg mener, vi skal forbi, og vi mangler heldigvis stadig at møde dem begge. Så vi kan stadig bestemme meget selv, sagde den arbejdsomme midtbanespiller.

0 kommentarer
Vis kommentarer