TV: Forsvars-kiks satte Sønderjyske i gang

Det første af en stribe redningsdramaer løst med succes af sønderjyderne

Sønderjyske vandt 3-1 over FC Nordsjælland (Foto: Anders Brohus)
Sønderjyske vandt 3-1 over FC Nordsjælland (Foto: Anders Brohus)

HADERSLEV (Ekstra Bladet): Så har SønderjyskE sat det velkendte redningsskib i søen… Første vigtige aktion blev løst med 3-1-sejren over FC Nordsjælland – en sejr, der i hvert fald for en tid bringer de lyseblå overlevere væk fra sidstepladsen og gør håbet om at få fornyet billetten til Superligaen meget mere realistisk..

Et kæmpemæssigt forsvarskiks efter godt en halv time hjalp sønderjyderne i gang på Sydbank Park. Pascal Gregor fik ikke fart nok på en tilbagelægning, og så smuttede Rubin Okotie i mellem og loppede bolden i nettet til sin femte sæsonscoring. Se kikset i klippet herunder:

Okotie scorer til 1-0 efter FCN-brøler

2-0 blev det et kvarter efter pausen, da Bjørn Paulsen steg til vejrs og headede et hjørnespark fra Daniel Jensen i nettet.

Men den scoring afsluttede også en rigtig god periode. Døren blev unødvendigt åbnet for gæsterne, der sagde tak gennem en reducering ved Jens Stryger.

Derfor måtte hjemmeholdet gennem en neglebidende afslutning med et gæstepres, indtil overtiden hvor kampens spiller Rubin Okotie igen var på pletten og øgede til 3-1.

Kort efter kunne der så jubles over de tre meget vigtige point både på og udenfor banen, hvor de 2746 tilskuere takkede med taktfaste klapsalver.

Udover scoringen var der ganske pæne chancer i begge ender i 1. halvleg. Tommy Bechmann kunne have bragt hjemmeholdet foran, da han blev spillet fri af 100 kamps-jubilar Daniel Christensen, men David Jensen fik fodpareret hans forsøg.

Se alle målene fra kampen her:

TV: SønderjyskE-FCN 3-1: Se højdepunkter

I den anden ende var Joshua John et par gange på spil med skud udefra, og derudover gav Uffe Bech målmand Marin Skender en stor udfordring med et hovedstød helt ude ved stolpen, og SønderjyskE-keeperen var også på plads, da Anders Christiansen fik en lignende chance.

Bare en snes sekunder efter pausen var Tommy Bechmann tæt på at bringe hjemmeholdet på 2-0, men han måtte se sit skud ramme overkanten af overliggeren – og kort tid efter kom sindene for alvor i kog.

Dommer Michael Tykgaard annullerede en ny scoring fra Rubin Okotie, der gav bolden den sidste stød ind over stregen efter et hjørnespark. Umuligt at se udefra om det var en rigtig dom og TV-billederne leverede heller ikke noget klart bevis.

Nu fik det ingen betydning, fordi hjemmeholdet fandt andre veje til den vitale sejr.0 kommentarer
Vis kommentarer