TV: Sønderknust målmand: Det var min skyld

Michal Peskovic havde en stor andel i SønderjyskE's mål i bundkampen søndag

HADERSLEV (Ekstra Bladet): Michal Peskovic var sønderknust. Den uheldige Viborg-keeper kiggede hele tiden ned i gulvet, mens han talte. Og det skete med meget lavmælt stemme.

Men han forsøgte på ingen måde at løbe fra sit ansvar. Han erkendte, at det var en fadæse fra hans side, som betød, at SønderjyskE kom et skridt nærmere redningen, mens han egen klub kom et skridt nærmere 1. division.

- Det er selvfølgelig en bold, jeg skal have. Men jeg mistimede mit indgreb blandt andet fordi jeg på et tidspunkt ikke kunne se bolden. Men uanset hvad, så måtte det bare ikke ske, sagde den sønderknuste Peskovic i omklædningsgangen efter sidste dommerfløjt.

TV: Peskovic-drop sender Viborg mod afgrundeSe det grumme drop her

Fadæsen bestod i et totalt kikset indgreb, da SønderjyskEs Daniel Jensen sparkede et frispark fra godt 30 meter direkte på mål i 1. halvlegs sidste sekunder.

Umiddelbart lignede det ikke et skud med så meget fart på, at det kunne true Viborg-målmanden, men bolden slog ned foran ham, og han fejlbedømte opspringet, så frem for at blive grebet, hoppede den ind over stregen, Han fik opmuntrende ord fra anfører Mikkel Rask på vej ud til pausen.

Han sagde, at der stadig var tid til at vende kampen til vores fordel. Men det skete altså ikke. Og det er frustrerende for mig, at det skulle ende sådan, sagde den uheldige målmand.

0 kommentarer
Vis kommentarer