Sønderjyske-profil ude resten af sæsonen

Forsvarsspilleren Thomas Hansen er knæskadet og kommer ikke til at spille fodbold i foråret for Sønderjyske

Thomas Hansen (th.) kommer ikke på banen mere i efteråret. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Thomas Hansen (th.) kommer ikke på banen mere i efteråret. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Bundklubben Sønderjyske er svækket i kampen for at undgå nedrykning fra Superligaen. Klubbens solide forsvarsspiller Thomas Hansen er ude i resten af denne sæson.

30-årige Thomas Hansen pådrog sig under et af ugens træningspas en knæskade, som har vist sig at være lige så alvorlig, som klubben frygtede.

- Thomas Hansen har været til undersøgelse, hvor det skulle fastslås, hvor stort omfanget af skaden er. Desværre for de lyseblå er tilbagemeldingen som frygtet.

- Thomas Hansens ledbånd er delvist revet over, og dette betyder en pause på mellem 8-12 uger, skriver klubben på sin hjemmeside.

Den tidligere Brøndby-, Silkeborg- og AGF-spiller Thomas Hansen står noteret for 16 kampe og en enkelt scoring i denne sæson for Sønderjyske.

Læs også:

Se også: SønderjyskE henter landsholdsspilleren 'Robocop'

Sønderjyske hentede forleden forsvarsspilleren Rabiu Afolabi fra Nigeria, der skal styrke defensiven i resten af indeværende sæson.

- Skaden til Thomas Hansen må for alvor siges at understrege vigtigheden af netop denne signing, lyder det fra klubben.

Sønderjyske er lige nu placeret under nedrykningsstregen i Superligaen med 21 point. Under stregen er også Silkeborg med 21 point, mens Brøndby lige over stregen også har 21 point.

Sønderjyske har dog spillet en kamp færre end både Brøndby og Silkeborg. Sønderjyske møder i sin næste superligakamp Silkeborg på udebane.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere