Klubskifte for SønderjyskE-topscorer lurer

SønderjyskE-topscorer Eyjolfur Hedinsson kan meget vel være i gang med sin sidste halvsæson i Haderslev

Er Hedinsson på vej væk? (Foto: Jesper Dall)
Er Hedinsson på vej væk? (Foto: Jesper Dall)

I efterårets sidste fire kampe satte SønderjyskE's islandske midtbanespiller Eyjolfur Hedinsson for alvor en fed streg under, hvor vigtig han er for Haderslev-klubben, da han scorede fire mål og lagde op til en enkelt. I alt fandt den 28-årige islænding vej til netmaskerne seks gange i efteråret, og det gør ham til topscorer foran Lasse Vibe og Tommy Bechmann.

Fra næste sæson kan det dog meget vel tænkes, at sønderjyderne må hænge deres hat på en anden spiller, når der skal scores mål. Eyjolfur Hedinssons kontrakt udløber til sommer, og lige nu har en forlængelse lange udsigter.

- Lige nu er vi åben for alt. Vi snakker stadig med Ole (Nielsen, SønderjyskE's sportschef, red.), men der sker ikke det store, siger Eyjolfur Hedinssons agent, Magnus Agnar Magnusson, til tipsbladet.dk og tilføjer:

- Måske er tiden også inde for Hedinsson til at finde sig en ny klub. Nu har han spillet for GAIS og SønderjyskE, og han er nået en alder, hvor man kan sige, at hvis han skal til en klub, hvor han har chance for at vinde noget, skal det nok være nu. Melder der sig en god og større klub på banen, så er vi meget åbne.

Se også:

Se også: Sådan handlede de danske klubber

I SønderjyskE har man ikke helt afskrevet sin topscorer endnu.

- Jeg vil ikke sige, at der ikke sker noget, for vi har talt sammen i et stykke tid. Men det er svært at sige, om vi kan holde på ham. Vi er i en situation lige nu, hvor vi ligger i bunden, og hvis vi - gud forbyde det - skulle rykke ned, skal vi have ryddet op, og vores sportslige setup bliver helt anderledes. Derfor har vi en række spillere, som har kontraktudløb til sommer - blandt andre Hedinsson, siger Ole Nielsen til tipsbladet.dk.

SønderjyskE er på niendepladsen i Superligaen med tre point ned til Silkeborg på den forkerte side af nedrykningsstregen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere