SønderjyskE: En angriber og en hurtigløber, tak

Lars Søndergaard er klar i spyttet når snakken falder på, hvad han ønsker sig i det kommende transfervindue

SønderjyskE-træner Lars Søndergaard. (Foto: Claus Bonnerup)
SønderjyskE-træner Lars Søndergaard. (Foto: Claus Bonnerup)

En sidsteplads og fem point op til den rigtige side af nedrykningsstregen. Det er status ved vinterpausen for SønderjyskE, der plejer at høste en tilværelse i den kedelige ende af tabellen, men ikke så langt nede i dyndet som tilfældet er ved udgangen af 2013.

På positivsiden kan SønderjyskE glæde sig over, at klubben for nylig præsenterede sorte tal i regnskabet, og nogle af de overskydende penge kan sønderjyderne meget vel få brug for i det kommende transfervindue, hvor forstærkning er påkrævet, hvis den også skal stå på Superliga-bold næste sommer.

SønderjyskE er det mindst scorende hold i ligaen, og derfor står en angriber også øverst på ønskelisten hos cheftræner Lars Søndergaard.Se også: Peter Sørensen afviser: Vi er ikke færdigeSe også: Jakob Poulsen er ønskespilleren i FC Midtjylland

- Vi har i den forgangne efterårssæson scoret mål på dødbolde, hvor vi ikke har scoret ret mange mål på åbent spil, og det har selvfølgelig noget med vores skadessituation at gøre. En god angriber kunne dermed være dejligt at have. Det kan være som et alternativ til Tommy Bechmann eller sammen med ham. Vi skal finde en, der har et niveau, hvor han både er dygtig og kan score mål for os. Dette er i sig selv svært nok lige at finde, men det er det, vi bruger og skal bruge tiden på i den kommende tid, siger Søndergaard til SønderjyskE-fan.dk og tilføjer:

- En rigtig hurtig spiller vil også være en prioritet for os i forhold til transfervinduet, så vi ikke er så beregnelige, som vi blev i efteråret. Vi er i tæt dialog, og hvis der som nævnt er penge til det, så er hurtige alternativer og en, der kan score mål det, som vi kigger efter.

Allerede nu ligger det fast, at Jacob Tjørnelund og Julian Luque Conde forlader SønderjyskE ved årsskiftet. Midtbane-profilen Daniel Jensen har også kontraktudløb i slutningen af denne måned, men hans fremtid er endnu uvis.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer