Tilbagevendte anfører Hansen: Flot arbejdsindsats

Henrik Hansen var glad for det ene point i Randers, der sender SønderjysKE over stregen - for en stund

SønderjyskE-spilleren Henrik Hansen glæder sig over det ene point i Randers. (Arkivfoto: Rasmus Baaner)
SønderjyskE-spilleren Henrik Hansen glæder sig over det ene point i Randers. (Arkivfoto: Rasmus Baaner)

SønderjyskE er efter 1-1-kampen mod Randers over nedrykningsstregen - indtil søndag ved 16-tiden. Så rykker enten AGF eller Viborg forbi.

Men psykologien i at være på den rigtige side kan godt være ærdifuld, selv om der er tale om kort tid.

- Specielt hvis vi står i den situation, at vi er placeret bedre end AGF efter weekenden, tror jeg, at det kan komme til at betyde en hel del, sagde Henrik Hansen, eks-anføreren der var tilbage i startoptillingen for første gang siden efteråret.

Se også: TV: Se transferkup sende AGF under stregen

Han har været presset ud på bænken af Daniel Jensen, men eks-landsholdsspilleren kunne ikke være med mod Randers på grund af karantæne.

Derfor fik Hansen altså muligheden for at vise, at han stadig kan være med, og han fightede bravt for sagen.

- Det var meget tilfredsstillende at spille fra start igen. Jeg står med en rigtig god følelse, og jeg er tilfreds med min indsats. Rent spillemæssigt kunne det selvfølgelig have været meget bedre, men jeg synes, at vi havde god kontrol over tingene i 2. halvleg – og vi fik et point – et vigtigt point, fordi vi alle mand leverede en rigtig god arbejdsindsats, sagde Henrik Hansen.

Se også: SønderjyskE om bundkrig: Her er vores esser

Foreløbig kan han sammen med holdkammeraterne glæde sig over at være over nedrykningsstregen indtil AGF og Viborg har mødtes i morgen.

- Så ryger vi derned igen. Men selvfølgelig kan vi bruge det til noget. For det går i den rigtige retning for os – og det tror jeg kan fortsætte, fastslog han.

0 kommentarer
Vis kommentarer