Sønderjyske-træner: Vi vandt et point

Sønderjyskes cheftræner, Lars Søndergaard, var meget tilfreds med det ene point, som holdet fik mod Randers

SønderjyskE-træner Lars Søndergaard er tilfreds med det ene point, der kom ud af dagens opgør mod Randers. (Foto: Claus Bonnerup)
SønderjyskE-træner Lars Søndergaard er tilfreds med det ene point, der kom ud af dagens opgør mod Randers. (Foto: Claus Bonnerup)

Fredag aften havde Sønderjyske det svært i Randers, hvor gæsterne allerede kom bagud efter fem minutters spil.

Alligevel lykkedes det sønderjyderne at komme tilbage i kampen og derefter holde stand, og det betød, at de fik et enkelt point med hjem til Haderslev.

- I dag vandt vi et point, hvis vi tager kampen i betragtning. Det var svære omstændigheder i dag, fordi vi havde flere ude med karantæner. Alt i alt er jeg tilfreds med det ene point, siger Lars Søndergaard.

Se også: TV: Se transferkup sende AGF under stregen

Cheftræneren var utilfreds med sit holds spil første halvleg, hvor der ikke var meget der fungerede:

- Hverken offensivt eller defensivt spillede vi godt i dag inden pausen. Til gengæld fightede drengene i dag, og det er årsagen til at vi fik det ene point med, siger han.

Sønderjyskes anfører, Henrik Hansen, var ligesom sin cheftræner meget tilfreds med det ene point efter kampen:

Se også: Tilbagevendte anfører Hansen: Flot arbejdsindsats

- Vi kontrollerede anden halvleg godt defensivt. Vi skabte desværre ikke nok, men vores situation taget i betragtning, så er det et super fint point. Det ene point kan vise sig at være vigtigt i sidste ende, siger han.

Henrik Hansen var fredag med fra start for Sønderjyske for første gang siden november.

- Det var rigtig dejligt, at være tilbage i vores startopstilling. Det er jo altid en fed fornemmelse, at være med fra start, siger anføreren.

0 kommentarer
Vis kommentarer