Brøndby og FCK interessante for Okotie

Brøndby og FC København meldes begge interesserede i Rubin Okotie, og spillerens agent kalder de to københavner-klubber for interessante

Rubin Okotie (Foto: Rasmus Baaner)
Rubin Okotie (Foto: Rasmus Baaner)

Rubin Okotie scorede to mål, da SønderjyskE i går besejrede FC Midtjylland med 3-1 i sidste spillerunde, og dermed satte øsrigeren kronen på værket på en helt igennem fantastisk halvsæson for Haderslev-klubben. 11 pletskud i 15 kampe noterede lejesvenden fra Austria Wien sig for. Dermed har Okotie solgt sig selv på bedst tænkelige måde.

Nu er spørgsmålet, hvad fremtiden bringer for østrigeren. SønderjyskE vil utvivlsomt gerne beholde ham, men der har også floreret rygter om, at både Brøndby og FCK har ham på blokken. Og så er der naturligvis også den mulighed, at han fortsætter karrieren udenfor Danmarks grænser.

Spillerens agent ved ikke, hvad der skal ske, men han regner med, at han går en travl sommer i møde.

AaB vandt fortjent det danske mesterskab og pokaltitlen. Foto: René Schütze Sport og Spil 12 ting vi lærte af sæsonen

- Rubin har været fantastisk, og vi må se, hvad der nu skal ske. Jeg har hørt rygterne om Brøndby og FCK, og selvfølgelig er det interessante klubber, men jeg kan først forholde mig til det, når der er noget konkret - og det er der ikke. Jeg taler ikke med nogen klubber i Danmark, siger Reinhard Tichy til tipsbladet.dk og tilføjer:

- Jeg har kun set Rubin spille to gange, så jeg er ikke helt klar over, hvor godt han har spillet, men efter hvad jeg hører fra forskellige journalister, så har han været den bedste i Danmark i forårssæsonen. Hvis det er rigtigt, så skal jeg nok få en travl sommer. Men det er også vigtigt at understrege, at vi ikke har travlt. Sommeren er lang, og vi har god tid.

Er det helt udelukket, at Rubin Okotie fortsætter i SønderjyskE?

- Det ved jeg ikke.

Rubin Okotie har et år tilbage af sin kontrakt med Austria Wien.

Flot, frækt og fabelagtigt: Okotie med supermål

0 kommentarer
Vis kommentarer