Bechmann: Aldrig været i bedre form

SønderjyskEs veteranbomber er skarpere end nogensinde

Tommy Bechmann har fundet sin anden ungdom. (Foto: Anders Brohus)
Tommy Bechmann har fundet sin anden ungdom. (Foto: Anders Brohus)

HADERSLEV (Ekstra Bladet): Tommy Bechmann bombede 19 mål i kassen for Esbjerg i den sæson for godt en halv snes år siden, der udløste billetten til et prof-eventyr i den tyske Bundesliga.

Nu har han lavet fem for SønderjyskE i syv kampe. Så hvad kan det ikke blive til, hvis han fortsætter i samme spor!

Selv anser den sønderjyske fodboldhelt det dog for usandsynligt, at han kommer til at slå sin rekord fra dengang, selv om nu har sat gang i sin anden ungdom.

- Det kunne da være dejligt, men det tror jeg ikke er realistisk, konstaterede han med et smil, da han for anden hjemmekamp i træk havde forladt banen som dobbelt målscorer.

Se også:  Brandvarme Bechmann blev helt igen

Forklaringen på den succes, der har gjort ham til den helt store helt i det sønderjyske er – ifølge ham selv – enkel.

- Jeg skal helt tilbage til min tid i Tyskland for at finde et tidspunkt, hvor jeg var i ligeså god form, som jeg er nu. Tidligere havde jeg stort besvær med at træne på grund af bentøjet, men det hører altså fortiden til. Og vores fysiske træner siger også, at han aldrig har set mig i bedre forfatning, sagde han.

Med sine to scoringer bombede han SønderjyskE op på en 2. plads i Superligaen.

- Jeg er selvfølgelig glad for min egen succes, men meget vigtigt er, at vi som hold har gjort det så godt. Vi har haft en stor udskiftning i truppen og fået ny træner. Når vi alligevel har kunnet gøre det, at vi er gode til at integrere nye folk i truppen. Vi har en trup, der fungerer sammen, konstaterede bomberen, der måske får en ny holdkammerat, inden transfervinduet lukker.

Se også: Dansk interesse for Tippeliga-profil

Sportschef Hans Jørgern Haysen er stadig på jagt, selv om sæsonstarten har været så succesrig.

- Det er ingen hemmelighed, at vi kigger lidt på en forstærkning til forsvaret, og vi er i kontakt med gode emner. Skal vi have en, skal det være noget virkelig brugbart. Så mange ting skal gå op. Derfor er det ikke givet, at der falder noget på plads, sagde sportschefen.

Tommy Bechmann sparker SønderjyskE op på Superligaens andenplads:

1 kommentar
Vis kommentarer