Bechmann bitter på dommeren: Du snyder os

Thomas Enevoldsen blev matchvinder for AaB - fordi Tommy Bechmanns udlignende scoring tvivlsomt blev underkendt

(Foto: Anders Brohus)
(Foto: Anders Brohus)

Thomas Enevoldsen sprudler. Den tidligere landsholdsspiller har i rollen som angriber genfundet sit gamle jeg og scorer mere end nogensinde i karrieren.

- Da jeg var i Holland og Belgien nettede jeg syv gange i mine bedste sæsoner. Det er jeg oppe på allerede nu, og mon ikke, at det bliver til et enkelt mere, smilede han efter sin dobbelt triumf.

- Jeg føler mig i hvert fald i virkelig god form, og er ikke længere plaget af hverken det ene eller andet skadesmæssigt, fastslog han.

Han så ikke, hvad der var rigtig eller forkert omkring annulleringen af Tommy Bechmanns scoring, og han kunne heller ikke vurdere, om der skulle være vinket for offside i den sitution, der førte frem til det, der blev sejrsmålet.

Han ved kun, at han scorede på et hovedstød.

Og det var noget, der i hvert fald tidligere i karrieren var meget usædvanligt.

- Jeg tror, at jeg indtil denne sæsons start vel havde scoret tre mål med hovedet sammenlagt i karrieren. Nu er jeg allerede oppe på tre i dette efterår, så jeg må have lavet noget godt med hovedet i løbet af sommeren, sagde den veltilfredse AaB'er.

Se alle målene:

Bechmann sindssygt frustreret
Sønderjyskes angriber Tommy Bechmann ærgrede sig efter kampen til gengæld meget over, at hans udlignende scoring til 2-2 meget tvivlsomt blev annulleret for offside.

- Det var ærgerligt, at linjevogteren stod og flagrede, og jeg sagde til ham, at han havde snydt os.

- Jeg regnede ikke med, jeg var offside, men da han fløjtede, blev jeg i tvivl. Da jeg så, jeg ikke var, blev jeg selvfølgelig sindssygt frustreret, siger han.