Det' en ommer, Stephan! FCK-profil tvær trods sejr

Stephan Andersen reddede i første omgang Johan Absalonsens forsøg fra 11-meter-pletten, men formåede ikke at gøre det samme i anden omgang, da kampens dommer dømte omspark

FCK sikrede sig en vigtig sejr i Haderslev, da det lykkedes københavnerne at slå denne sæsons store overraskelse, SønderjyskE, med 2-1.

Udeholdet startede dog med at komme bagud i opgøret, da Johan Absalonsen sparkede et straffespark i mål i første halvleg.

SønderjyskE-profilen skulle dog bruge to forsøg på at passere Stephan Andersen i målet, da dommer Benjamin Svedborg vurderede, at lansholdsmålmanden var gået for tidligt på det første forsøg - som han endte med at redde.

Stephan Andersen kunne dog ikke gøre meget ved det andet spark fra Absalonsen, der placerede bolden flot under nettaget.

FCK-spillerne var mildest talt utilfredse med kampens dommer i situationen ved straffesparket. (Foto: Anders Brohus)
FCK-spillerne var mildest talt utilfredse med kampens dommer i situationen ved straffesparket. (Foto: Anders Brohus)
 

Den dramatiske situation kostede ikke FCK i den sidste ende, men københavnernes keeper var stadig tvær efter opgøret, da han blev bedt om at kommentere situationen ved straffesparket.

- Jeg synes, det er hårdt dømt. Det kan godt være jeg ikke står præcis på målstregen, men jeg er ikke flere meter ude, som dommeren sagde. Så hvis det er linjen, skal der dømmes rigtig mange omspark, sagde Andersen ifølge fck.dk.

Var det fair nok, at dommeren dømte omspark? Se situationen i videoen øverst i artiklen

Absalonsen, der måtte se sit første forsøg blive plukket af FCK's målmand, havde dog nerver til at tage det andet spark også.

- Jeg nåede da at tænke, at den der skulle jeg score på. Jeg skulle ikke nyde noget af at brænde to straffespark i træk, så jeg forsøgte at placere den noget højere, og det hjalp heldigvis. Jeg var heldig, at dommeren dømte omspark, og jeg har også efterfølgende fået at vide, at det ser ud til, at den var god nok, lød det fra Absalonsen.

Se også: Angrebsduo reddede FCK i topkamp

Offensiv-spilleren indrømmede dog, at nederlaget var fortjent nok med især tanke på FCK’s anden halvleg.

- Vi blev kørt over i de første 20 minutter af anden halvleg. Der kom de med 180 kilometer i timen, og der kunne vi ikke stå imod. Der er ingen tvivl om, at der var en klasse til forskel især i anden halvleg. Så kan vi selvfølgelig godt ærgre os, for når den står 1-0 ved pausen, så skal vi have point, sagde Absalonsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer