Drømmebrag afgjorde Snapchat-slaget

Kees Luijckx sendte et frispark direkte i nettet, da Hobro tabte til Sønderjyske

HADERSLEV (Ekstra Bladet): Hvis Hobro lod syv ugers opsparet harme, vrede og frustration flyde søndag aften i Haderslev, så kan vi allerede nu lykønske Sønderjyske med videre avancement i Europa League-playoff.

Uden den skadede topscorer Pål Alexander Kirkevold var oprykkerne fra Hobro nemlig totalt tandløse mod Sønderjyske, der kampen igennem var et niveau over dagens modstander.

Et chancefattigt opgør med masser af fantasiforladt sparkeri blev afgjort af en perle-træffer midt i anden halvleg.

Christian 'Greko' Jakobsen til kæmpede sig et frispark på kanten af feltet. Hollandske Kees Luijckx tog røven på stor set samtlige personer på stadion, da han trådte op til bolden og bankede kuglen præcist oo i målhjørnet til højre for Jesper Rask i Hobro-målet. 

Maj-solen forkælede Danmark denne søndag. Sådan en dag, hvor det er svært at sidde med dystre tanker.

Men Snapchat-slaget Sønderjyske-Hobro var næsten en forårs-depression værdig.

For det var en kamp, hvor der på forhånd var så mange opsparede frustrationer. Så meget at bevise. Hobro skulle bevise, at de virkelig følte sig røvrendt, da Sønderjyske til sidst smed point i FC Midtjylland i grundspillets sidste kamp: 'Matchfixing på allerhøjeste niveau,' kaldte Hobros sportschef Jens Hammer Sørensen det.

Og Sønderjyske-spillerne skule vise, at de ikke ville finde sig i beskyldningerne fra opkomlingene i Hobro.

Det første kvarter blev løfterigt og hæsblæsende med hjemmeholdet i teten, men der efter faldt kampen totalt sammen i en time.

Fejlafleveringerne stod i kø. Sønderjyske kunne ikke... Hobro ville slet ikke.

Og i den periode var det svært ikke at blive lidt små-bekymret over, at et af disse to hold kommer til at spille sig endnu tættere på Europa League. Ingen af holdene har noget at lave på internationalt niveau.

Retfærdigvis skal det nævnes, at målet gjorde kampen godt, da Hobro lukkede lidt mere op for den defensive organisation. Og det kunne have udløst en sen scoring, da Mads Hvilsom lige akkurat ikke kunne kure en tværpasning i et tomt mål.

Det har været en hård tid for en af sagens hovedpersoner Mads Hvilsom. Foto: Anders Brohus Sport og Spil Nye afsløringer i skandale-sag: Afhørt til tårer

Caroline Wozniacki er hele Danmarks tennis-dronning. Men hun er ikke meget for at give store, personlige interviews. Foto: Jan Sommer Sport og Spil Ærlige Caroline: Derfor bliver min lunte kort

10 kommentarer
Vis kommentarer