Annonce:
Annonce:

Efter kontroversielt straffespark: Han ramte mig

Der var kontakt, hævder Michael Uhre, om det straffespark, der i overtiden skaffede SønderjyskE sejren over AaB

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg SønderjyskE

AALBORG (Ekstra Bladet): Rasmus Würtz protesterede så voldsomt over det straffespark, der blev dømt mod Patrick Kristensen - og som endte med at udløse sejr til SønderjyskE - at AaB-kaptajnen måtte forlade banen med et gult kort i bagagen.

Og stadig bagefter var han godt og grundigt sur på manden i sort – Mads Kristoffer Kristoffersen.

- Jeg vil gerne understrege, at jeg endnu ikke har set situationen på tv. Men efter min bedste overbevisning var der ikke straffespark. Derfor reagerede jeg, og jeg føler ærlig talt, at vi i mange situationer spillede 11 mod 12 i dag, sagde Würtz, der med rette sammen med holdkammeraterne kunne føle sig groft snydt for et straffespark allerede i 1. halvleg.

Her fejede SønderjyskE-kaptajn Pierre Kanstrup benene væk under Edison Flores, men af uforståelige grund forblev Kristoffersens fløjte tavs i den situation. Det gjorde den altså ikke et par minutter før slutfløjtet.

Her vurderede dommeren altså, at Patrick Kristensen fældede pågående Michael Uhre, der dog bagefter ikke lød som en mand, der ville have protesteret voldsomt, hvis der ikke var blevet fløjtet.

- Jeg satsede og fik prikket bolden, og han rammer mig. Det er der ingen tvivl om. Men om der skulle dømmes straffespark, vil jeg ikke tage stilling til. Det vil jeg lade andre vurdere, lød den diplomatiske kommentar fra SønderjyskE-angriberen, der kunne glæde sig over sit holds fjerde sejr på stribe.

TV: Her brænder AaB straffe:
 

Kæmpedrama da SønderjyskE tog sen sejr

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: