Hård SønderjyskE-lodtrækning: Møder Strømsgodset

De danske vicemestre fra SønderjyskE skal op imod de norske vicemestre fra Strømgodset i Europa League

Fodboldfeberen raser i SønderjyskE, inden mødet mod Strømgodset i første kvalifikationskamp til Europa League. (Foto: Claus Bonnerup)
Fodboldfeberen raser i SønderjyskE, inden mødet mod Strømgodset i første kvalifikationskamp til Europa League. (Foto: Claus Bonnerup)

SønderjyskE skal spille Europa League.

Det er et faktum, der stadigvæk lige skal bundfælde sig, men mandag eftermiddag var Haderslev-klubben altså med i bowlen, da der blev trukket lod til anden kvalifikationsrunde i Europa League. Og Jakob Michelsens tropper kommer på noget af en opgave i den europæiske debut.

SønderjyskE møder således den norske klub Strømsgodset, der aktuelt er på fjerdepladsen i den norske Tippeliga. I sidste sæson sluttede klubben, der tidligere har haft David Nielsen som cheftræner, på andenpladsen med 12 point op til Rosenborg.

SønderjyskE har hjemmebane i første opgør.

Brøndby skal til Island, mens Midtjylland starter hjemme mod Suduva fra Litauen. (Foto: Lars Poulsen) Brøndby Her er Brøndby og FCM's modstandere i Europa

EM-aktuelle Tokelo Rantie kan være på vej til Superligaen. (Foto: All Over Press) SønderjyskE Agent bekræfter: Superliga-interesse for PL-angriber

5 kommentarer
Vis kommentarer