I desperat bøn: Hjælp os

Sønderjysk Elitesport håber på en økonomisk håndsrækning, mens klubben er "i strid modvind"

Glen Riddersholm og Sønderjyskes fodboldherrer kan stadig komme i aktion igen i denne sæson. Til gengæld er sæsonen slut for Sønderjyskes håndbold- og ishockeyhold. (Arkivfoto) Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Glen Riddersholm og Sønderjyskes fodboldherrer kan stadig komme i aktion igen i denne sæson. Til gengæld er sæsonen slut for Sønderjyskes håndbold- og ishockeyhold. (Arkivfoto) Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg SønderjyskE

- Lige nu er det op ad bakke og i strid modvind.

Sådan lyder det i et opslag fra Sønderjysk Elitesport (Sønderjyske), der nu beder om økonomisk hjælp fra alle, der kunne tænke sig at støtte.

Det skriver Der Nordschleswiger og Hockeymagasinet.

Det sønderjyske eliteprojekt, der driver både et fodbold-, ishockey- og to håndboldhold, siger selv i opslaget, at man er hårdt ramt af coronakrisen.

Derfor åbnes der op for, at man kan donere enten 150 kroner, 500 kroner eller et valgfrit beløb over 1000 kroner.

- Vi vil løbe solen sort, for at vi i den kommende sæson igen kan levere de store oplevelser og topunderholdning fra øverste hylde i dansk sport til syd- og sønderjyderne, lyder det.

Sønderjyske kan ikke love, at eventuelle donorer får noget igen, men at der arbejdes på 'en oplevelse'.

- Der er tale om en helt ekstraordinær situation, og det her handler kort og godt om at støtte Sønderjyske i en meget svær tid.

Tirsdag blev de danske håndboldligaer og 1. divisioner lukket ned før tid uden at spille sæsonen færdig. Sønderjyskes herrehold spiller i Primo Tours Ligaen, mens dameholdet spiller i 1. division.

Landets bedste ishockeyrække, Metal Ligaen, blev afsluttet i starten af marts. Ligeledes uden at blive spillet færdig. Her huserer Sønderjyskes ishockeyherrer.

Dermed er fodbold sønderjydernes eneste tilbageværende mulighed for at se elitesport i denne sæson. Superligaen satser på at starte op igen og spille færdig inden udgangen af juli, meddelte Divisionsforeningen tirsdag.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Papes ambition at være både dyr og dårlig?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+