Kandidater falder som fluer: Sønderjyske tæt på træner-løsning

Kandidaterne falder som fluer, men sølvvinderne lover julefred

Sønderjyske er løbet ind i uventede problemer på sin trænerjagt.

For sølvvindernes jagt på en afløser for cheftræner Jakob Michelsen er blevet noget mere kompliceret end håbet i grænselandet.

Senest har Dansk Boldspil Union lukket døren for flirten med FC Helsingørs cheftræner Christian Lønstrup, der ikke har den fornødne pro-licens til at træne i Superligaen.

Førstevalget Thomas Frank valgte udfordringen i Brentford, og så er de følere, som er sendt af sted mod Allan Kuhn, afvist, så den løsning er også lukket - uden parterne har været i direkte kontakt.

Og det betyder Sønderjyske har tømt listen af topkandidater og står i noget af en knibe.

- Vi er stadig på udkig efter den rette løsning, og der bliver taget en beslutning om, hvem der træner holdet inden jul. Vi kan ikke være andet bekendt i forhold til spillere og den trænerstab, som bliver påvirket af det her, lover sportschef Hans Jørgen Haysen til Ekstra Bladet.

Han ønsker ikke at kommentere de emner, der indtil nu har været i spil, selv om Christian Lønstrup selv har været meget åbenmundet om sit kandidatur.

Men Sønderjyske-bossen har tidligere slået fast, at klubben foretrækker en dansk træner til at overtage for Jakob Michelsen.

Det begrænser kandidat-feltet til de 115 trænere, som har den krævede pro-licens.

Blandt dem befinder sig Jakob Michelsens højre hånd, Peter Enevoldsen, og han ligner mere og mere det oplagte valg som cheftræner i Sønderjyske - i hvert fald for foråret.

Superligaen DBU forhindrer Superliga-klub i at hente drømme-erstatning

Jakob Michelsen tog i går afsked med Superligaen, som han dog agter at vende tilbage til en gang i fremtiden. Foto: Ernst van Norde Superligaen Jakob Michelsen: Jeg kommer tilbage til Superligaen

Championship Sagde op i Brøndby og skifter til England: Det er mit drømmejob

FCK må undvære Federico Santander og Andreas Cornelius mod FC Porto. Hvad betyder det for Ståle Solbakkens planer? Foto: Jens Dresling Sport Kæmpe interview: Hvad tænker Ståle?

Tomas Koubek spillede en brandkamp med mange store redninger. Foto: AP/Claude Paris Europa League Sparta-træner bøjer sig: Reddet af keeperen

11 kommentarer
Vis kommentarer