Komisk DR-brøler: 'Skylder vist kvajebajer'

Der var en helt anden baggrund i TV Avisen, end der skulle have været

Den fodboldglade vært måtte stå med den forkerte baggrund. Foto: Agnete Schlichtkrull/DR
Den fodboldglade vært måtte stå med den forkerte baggrund. Foto: Agnete Schlichtkrull/DR

Ekstra Bladet har sikret sig rettighederne til Bodø/Glimts Europa League-møde med AC Milan.Med Ekstra Bladet+ kan du se kampen fra San Siro torsdag aften.

Nok er det ikke hver dag, SønderjyskE tager scenen i hovednyhederne i bedste sendetid, men når de så gør, så bliver de præsenteret som ... Randers FC.

I TV Avisen tirsdag aften kunne seerne høre om de nye amerikanske ejere, der har overtaget Superliga-klubben, men de fik ikke sønderjyder at se i baggrunden i studiet, for her var det nemlig det randrusianske mandskab, der tonede frem bag den fodboldglade vært Kåre Qvist. 

SønderjyskE Amerikansk investor køber Sønderjyske

Socialdemokratiets politiske ordfører, Jesper Petersen, der selv er fra Haderslev, spørger Qvist, hvordan det kunne lade sig gøre at få byttet sådan rundt.

'Hvordan i alle verdens riger at Randrusianske heste er galoperet ind i bagskærmen er mig en gåde. Heldigvis ved alle det ikke kan være mit valg. Jeg havde valgt Zumas saksespark,' skriver tv-værten tilbage.

Det skal her nævnes, at Qvist er stor fan af FC København.

Det går godt for det nyopstartede kvindehold i Malmö FF, som har scoret hele 96 gange i seks kampe. Foto: Johan Nilsson/TT/Ritzau Scanpix Skandinavien Vanvittige cifre: 96-0!

AS Roma er blevet taberdømt efter en fejl i registreringen af en spiller. Foto: Gregorio Borgia/AP Italiensk fodbold Taberdømt for dum fejl

Mikkel Redder leverede en stor kamp i Randers. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix Sport og Spil Én regel skal ændres!

37 kommentarer
Vis kommentarer