Annonce:
Annonce:

Målmagerne manglede i Haderslev

Mon ikke der kommer offensive forstærkninger til både SønderjyskE og Randers efter en chancefattig og trist forestilling i de to holds sæsonpremiere

Niki Zimling var tilbage i Superligaen. Foto: Ernst van Norde
Niki Zimling var tilbage i Superligaen. Foto: Ernst van Norde
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg SønderjyskE

HADERSLEV (Ekstra Bladet): Det lugtede desværre stadig af sommerferie på grønsværen i Haderslev, da SønderjyskE og Randers lørdag aften stod for sæsonens første nullert i Superligaen.

Hjemmeholdet var ellers hurtigt ude af starthullerne med lovende, offensive takter, mens randrusianerne til gengæld skulle bruge de første 15 minutter til at banke strandsandet ud af støvlerne.

Det kvarter udnyttede Mikael Uhre til sit at åbne sit eget, personlige skydetelt, hvor al skytset var rettet mod Hannes Halldorssons mål. 

Tre skud for en ti’er blev det til for angriberen, men desværre for hjemmeholdet kendte Uhre ikke sin besøgelsestid. 

Annonce:

Tættest på kom Mikael Uhre efter små ti minutter, da han sendte et fint langskud afsted mod mål, men den islandske keeper klarede i fuld længde. Inden da havde sønderjydernes tasmanske djævel afsluttet i sidenettet og trådt i en friløber, som skulle have udmøntet sig i et mål.

Efter den hæsblæsende indledning faldt tempoet gevaldigt, og der blev ikke registreret en decideret målchance resten af halvlegen.

Derfor havde publikum god tid til at sidde og kigge nærmere på nogle af de nye ansigter, der er kommet til Superligaen hen over sommeren. Det største navn, som en af de to kombattanter på Haderslev Stadion har hentet ind, er uomtvisteligt SønderjyskE’s Niki Zimling.

Den tidligere landsholdsspiller var meget anonym lørdag, men midtbanedynamoen rendte rundt på midten, dirigerede og fordelte spillet ganske fint. Når der kommer flere minutter i benene med det fornemme cv, skal Zimling nok blive en gevinst og et omdrejningspunkt for SønderjyskE.

Annonce:

Randers har også hentet friskt blod til midtbanen personificeret i amerikanske Perry Kitchen, som er hentet i skotske Hearts. Et medlem af Randers-staben præsenterede inden kampen Kitchen som holdets nye ‘smadremand’, og den beskrivelse så ud til at holde stik, da amerikaneren, med fem landskampe, ikke var bleg for hverken at takle igennem eller blive involveret i et mindre slagsmål eller to.

Dagens bedste debutant fik man først at se fra anden halvlegs begyndelse, da Randers’ georgiske Saba Lobjanidze, bare kaldet ‘Saba’, indtog banen. Den 22-årige erstatning for Kasper Fisker var et frisk pust, og georgieren var med til at gøre Randers moderat farlige efter pausen.

Efter sæsonpremieren må spørgsmålet i Kronjylland dog fortsat være, om man har offensivt krudt nok til sæsonen. 

Næppe, må svaret være, for det var trods alt ikke meget, Djurdjic og Pourié fik at arbejde med i angrebet, og hvis man lyttede godt efter, kunne man stadig høre gæsternes tilskuere sukke efter Kasper Fisker, hver gang et angreb blev ødslet væk - og det var ikke så få denne lørdag.

Annonce:

SønderjyskE formåede heller ikke at blive farlig i anden halvleg. Dermed kom begge jyske mandskaber haltende i gang med den ny sæson. Det positive er, at man er trods alt på tavlen, og der fortsat er tid til at styrke offensiven i sommerens transfervindue.

SønderjyskE har flere indkøb på vej

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Regeringen har en regnemaskine, der forudsiger alt
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: