Annonce:
Annonce:

Milliongevinst i sigte for SønderjyskE

Det ny tophold SønderjyskE har kun budgetteret med en 10. plads i forhold til tv-pengene, der uddeles efter næste spillerunde

Der er grund til at juble i SønderjyskE, der tjener en god skilling i forhold til budget på tv-pengene. (Foto: Claus Bonnerup)
Der er grund til at juble i SønderjyskE, der tjener en god skilling i forhold til budget på tv-pengene. (Foto: Claus Bonnerup)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg SønderjyskE

HADERSLEV (Ekstra Bladet): For nylig scorede SønderjyskE kassen ved at sælge Bjørn Paulsen til Esbjerg. Efter sigende gav det fire millikoner kroner, og nu er der udsigt til yderligere nogle millioner, som der ikke er budgetteret med.

Efter næste spillerunde skal der nemlig uddele første rate af tv-pengene.

Og her står sønderjyderne til at blive en af topscorerne. Bliver det til sejr i udekampen mod AaB, er klubben med sikkerhed i top-3 – og selv i tilfælde af nederlag vil holdet i hvert fald være i top-6. Og dert er over forventning.

SønderjyskE sensationelt tophold

- Vi har – som altid – budgetteret med en 10. plads. Så der er med sikkerhed en gevinst i vente. Hvor meget det bliver, kan jeg ikke lige gøre op – for der er mange ting, der skal regnes ind, siger admistrerende direktør for Sønderjyske Elite, Klaus Rasmussen.

Annonce:

Men ifølge Ekstra Bladets oplysninger, er forskellen på en 10. plads og 3. plads efter 11. spillerunde op mod tre millioner. Og altså endnu mere, hvis der står SønderjyskE på 2. pladsen eller – som lige nu – 1. pladsen.

- Vi er glade for at være med, hvor vi er, og vi er glade for det, som vi foreløbig har præsteret, fastslog den administerende direktør, inden han gik ind for at lykønske spillerne.

AaB tilbyder Søndergaard to år

Blandt dem leverede Nicolaj Madsen et af de absolutte højdepunkter, da OB blev ydmyget. Det skete, da han scorede til 1-0 på en flot helflugter med venstrebenet.

- Jeg tog en chance. Den kunne være endt langt over målet, men jeg ramte den altså rigtig godt. Og det var dejligt at se den gå ind, konstaterede den stærkt spillende målscorer.

Du kan se den scoring her:

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
LIGE NU
Annonce:
Annonce: