Nu taler Glen om chokskiftet: - Skulle noget meget attraktivt til

Til SønderjyskE's hjemmeside fortæller den kommende træner nu om sit nye job

49 dage i spidsen blev det til for Glen Riddersholm, der tidligere onsdag leverede en opsigelse på bordet til bestyrelsesformand Jacob Andersen i Vendsyssel FF, og dermed er Glen Riddersholm færdig i klubben 31. januar.

1. februar starter han som træner for Haderslev-klubben SønderjyskE, og den tidligere FCM- og AGF-træner glæder sig til sit nye job.

- Der skulle noget meget attraktivt til for at rykke mig væk fra arbejdet i Vendsyssel FF, hvor jeg har været glad for jobbet. Det har ikke været en nem beslutning, men cheftrænerjobbet i SønderjyskE er alligevel så spændende, at jeg måtte træffe den svære beslutning.

 Jeg kommer til en klub, der er helt afklaret på alle parametre, og som ser på mulighederne for optimering på samme måde som mig, så det er et perfekt match. Med min baggrund passer det mig også godt, at der skal være et øget fokus på talenterne, samtidig med at der også skal laves resultater i Superligaen, siger Glen Riddersholm til SønderjyskE's hjemmeside.

I SønderjyskE skal han være med til at spille flere unge spillere ind på førsteholdet - flere egen-udviklede spillere. Noget, han tidligere har haft pæn succes med i FC Midtjylland.

- Det er en klub, der hele tiden har lagt flere lag på og løbende har fremmet præstationsniveauet. Længden på kontrakten signalerer også, at jeg sammen med den øvrige trænerstab, spillerne og talentsektoren skal være med til at løfte holdet og klubben til et niveau, hvor vi kontinuerligt vil forsøge at spille med i den bedre halvdel af Superligaen hen over kontraktperioden, siger Glen Riddersholm.

SønderjyskE's hjemmeside skriver, at Glen Riddersholm ventes at flytte til Haderslev senest til sommer.

Glen Riddersholm skal købe og sælge spillere for Vendsyssel i januar, men tiltræder 1. februar i SønderjyskE - intet tyder på et skifte før tid. Foto: Jens Dresling SønderjyskE - 19. dec. 2018 - kl. 13:33 Komisk scenarie: Skal købe spillere for rivalerne

Glen Riddersholm umiddelbart efter sin ansættelse i Vendsyssel. Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix. SønderjyskE - 19. dec. 2018 - kl. 10:41 Riddersholm stopper som sportsdirektør: Tager over i SønderjyskE

Se også: Superligaens bedste baner: Her er rækkefølgen

100 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere