Nu vil SønderjyskE-kaptajn have medaljer

Men først i løbet af ugen melder SønderjyskE som klub ny målsætning ud

Pierre Kanstrup vil ikke sige noget om SønderjyskE's nye målsætning. Men han vil meget gerne have medaljer. (Foto: Christer Holte)
Pierre Kanstrup vil ikke sige noget om SønderjyskE's nye målsætning. Men han vil meget gerne have medaljer. (Foto: Christer Holte)

HADERSLEV (Ekstra Bladet): Første målsætning var at klare frisag fra nedrykningen. Anden målsætning var at slå den hidtidige klubrekord pointmæssigt, der var på 44.

Med sejren efter den medrivende afslutning mod FCN er SønderjyskE nu på 46.

Så det naturlige spørgsmål er selvfølgelig. Hvad er næste mål?

Europæisk deltagelse og medaljer vinker forude for første gang i klubbens historie.

Men trods den medrivende triumfen stund var det stort set kun afværger-meldinger man mødte i gangen udenfor omklædningsrummet efter kampen.

Tommy Bechmann scorer til 1-0 - med hælen. (Foto: Christer Holte) SønderjyskE Fantastisk afslutning! SønderjyskE i ny triumf

Den nye ambitionskal nemlig besluttes kollektivt på et møde mellem spillere og klubledelse i den kommende uge, fastslog såvel sportschef Hans Jørgen Haysen og træner Jakob Michelsen.

Og fra anfører Pierre Kanstrup var hovedmeldingen heller ikke 100 procent klar.

- Jeg må ikke sige noget, smilede den glade mand, der stod for 2-1-scoringen i den hæsblæsende slutfase.

Francis Dickoh, der tidligere er blevet dansk mester med Midtjylland, vil resten af sæsonen tørne ud for SønderjyskE. (Foto: PR Foto/SønderjyskE) SønderjyskE SønderjyskE garderer forsvaret med danmarksmester

Men inden åbnede han dog lidt for slusen. Godt nok lidt kryptisk.

- Jeg er da sindssygt stolt over, at jeg nu har været med til at slå klubrekorden pointmæssigt. Det er stort for både os og klubben. Men hvis I fisker efter, om vi skal have medaljer og spille i Europa, så kan jeg da sige, at jeg meget gerne vil have medaljer – det vil hele holdet. Og det synes jeg også, at vi viser, når vi spiller. Samtidig har vi godt med tur i den – og bliver vi ved med at have det, kan jeg ikke se, hvorfor det ikke skal ende med medaljer, sagde Kanstrup.

- Ud fra en personlig betragtning vil jeg også sige, at det vil være sindssygt ærgerligt, hvis vi ikke får medaljer. Men om man kan tale om en decideret skuffelse, hvis det kikser, ved jeg ikke rigtigt. For når man kigger på vores muligheder i forhold til andre, så har vi under alle omstændigheder præsteret noget stort, sagde den glade vinder.

5 kommentarer
Vis kommentarer