Redningsmand i matchfixing-stormvejr: Det har været pisse hårdt!

Mads Hvilsom vekslede sin rolle fra skurk til helt i Haderslev, da han lørdag sikrede SønderjyskE endnu en sæson i Superligaen

HADERSLEV (Ekstra Bladet): Det var en tydelig berørt Mads Hvilsom, der mødte pressen, efter han med sit mål mod Lyngby netop havde reddet endnu en sæson i Superligaen for SønderjyskE.

Hvilsoms scoring betød nemlig, at han på under en uge er gået fra at være skurk til helt i Haderslev, hvis vi altså maler med den helt store pensel.

Mandag kom det frem i Ekstra Bladet, at Mads Hvilsom spiller en hovedrolle i Matchfixing-undersøgelsen af SønderjyskE, da han sendte en inkriminerende snapchat til Jesper Bøge efter grundspillets sidste kamp mod FCM. Lørdag blev han matchvinder for anden Superliga-kamp i træk, og nu kan sønderjyderne ikke længere hentes af hverken Lyngby eller Randers i gruppespillets pulje to.

- Det har været pisse hårdt at være så meget igennem og blive beskyldt for en hel masse, som, man selv mener, er bunduretfærdigt. Det har gjort virkelig ondt på mig personligt, og det har ikke været nogen sjov periode, sagde Mads Hvilsom, inden SønderjyskE’s pressemand brød ind og dikterede, at der ikke skulle tales mere om den verserende matchfixing-undersøgelse.

- Derfor er det en kæmpe forløsning for hele holdet, at vi nu er reddet allerede på dette tidspunkt, og der endda ligger en gulerod i horisonten, da vi skal spille om en Europa-billet. Og det er selvfølgelig en kæmpe forløsning for mig at score målet, som giver noget tilbage til holdet og klubben, sagde Mads Hvilsom, hvis stemme var ved at knække flere gange.

Det gjorde den ikke – altså stemmen. Heller ikke Mads Hvilsom eller SønderjyskE har ladet sig knække af den mørke matchfixing-skygge, der stadig ikke har sluppet sit tag over Haderslev.

Men nu er nedrykningsspøgelses trods alt drevet på flugt fra Sønderjylland, og der var endda også plads til et smil på læben hos helten.

- Sejren mod Lyngby er kendetegnende for vores hold. Vi er rykket sammen i bussen under al det her. Det har været nogle hårde dage, og jeg var bange for at blive upopulær i dag (lørdag, red.) også, da jeg først brændte to kæmpe chancer, inden jeg så stjal målet fra Eggert Jonsson. Men jeg har sagt undskyld, og det virker til, jeg er tilgivet, lød det fra Mads Hvilsom.

Se også: Omstridt angriber redder klubben

SønderjyskE - 9. apr. 2018 - kl. 12:46 Superliga-skandalen ruller - kan ende med 'worst case'

15 kommentarer
Vis kommentarer