Riddersholm stopper som sportsdirektør: Tager over i SønderjyskE

Glen Riddersholm smutter efter halvanden måned i Vendsyssel - han skal i stedet være træner i SønderjyskE

Er Glen en god idé i SønderjyskE? Hør mere om returen til trænergerningen her. Producer: Martin Lorentsen
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg SønderjyskE

Guld-Glen bliver til Grænselands-Glen.

Den tidligere guldtræner i FC Midtjylland Glen Riddersholm bliver ny træner i Superliga-klubben SønderjyskE, der mandag gav Claus Nørgaard sparket.

Det skriver Vendsyssel FF i en pressemeddelelse.

46-årige Glen Riddersholm blev i oktober sportsdirektør i Vendsyssel FF, men opholdet hos Superliga-oprykkeren blev kort. Han havde en aftale, der gjorde det muligt for ham at smutte med kort varsel, og det har han gjort.

- Forud for Glen Riddersholms ansættelse havde vores ansættelsesudvalg, og jeg selv, mange samtaler med Glen, hvor vi blandt andet drøftede, om han nu virkelig var afklaret med ikke at være træner mere.

- Her, allerede halvanden måned efter, kan vi konstatere, at det desværre ikke var tilfældet, siger Vendsyssels bestyrelsesformand Jacob Andersen, der ikke lægger skjul på, at han er skuffet over forløbet:

- Glen Riddersholms opsigelse kommer på et meget dårligt tidspunkt. Glen har kun bestridt jobbet som sportsdirektør i halvanden måned, og vi står p.t. over for for det vigtigste transfervindue i klubbens historie.

Glen Riddersholm fortsætter ifølge Vendsyssel i klubben frem til 31. januar 2019 og står i den paradoksale situation, at han skal stå for transfervinduet i den klub, der 1. februar er blandt hans konkurrenter.

Glen Riddersholm havde et stort ønske om at blive træner i udlandet og satsede alt på det. Han formåede dog ikke at lande et job og tog imod tilbuddet om at blive sportsdirektør i Vendsyssel.

Nu er han cheftræner igen og er kommet nærmere udlandet - uden at være der helt!

Glen Riddersholm umiddelbart efter sin ansættelse i Vendsyssel. Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix.
Glen Riddersholm umiddelbart efter sin ansættelse i Vendsyssel. Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix.
 

Klokken 11.32 har SønderjyskE også bekræftet skiftet, der sker pr 1. februar, mens assistenttræner Niels Lodberg er træner ind til da.

– Jeg er glad for, at vi hurtigt er nået til enighed med Glen. Der var en gensidig interesse fra starten, og så er det gået hurtig med at blive enige om betingelserne. Nu ser vi frem til, at han starter i SønderjyskE, siger sportschef Hans Jørgen Haysen.

– Vi får en træner, der har hele pakken, og som har det, vi har efterlyst. Han har ild i øjnene og kommer igennem med sine budskaber, uden at man er i tvivl om noget som helst. Han kommer med en fin rygsæk med erfaring og har været i nogle store klubber, hvor han også har været med til at bygge noget op.

– Han passer på den profil, vi har smidt på bordet, hvor vi gerne vil tilbage til det powerudtryk, som SønderjyskE skal være kendt for, og han kan finjustere nogle ting på banen og har et skarpt øje til den individuelle træning og spillerudvikling. Han er også ansat til at kigge på talentafdelingen og sørge for, at vi prioriterer rigtigt i forhold til talenterne i klubber, siger Hans Jørgen Haysen.

Hverken SønderjyskE eller Vendsyssel har foreløbig bidraget med ord fra hovedpersonen selv, og Glen Riddersholm er foreløbig ikke vendt tilbage på Ekstra Bladets henvendelser, ligesom Vendsyssel-boss Jacob Andersen heller ikke har været til at træffe for yderligere kommentarer.

Holmstrøm i voldsomt angreb på Don Ø: - Lystløgner af værste skuffe!

Superliga-spiller udtaget til landskamp: Skal spille juleaften

Superligaen indefra: Zornigers snedige plan

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+