Rødt kort gav Sønderjyske svære arbejdsbetingelser

Træner Jakob Michelsen mener, at Sønderjyske havde styr på kampen mod Randers, inden Adama Guira blev udvist

Sønderjyske led et 0-1-nederlag, da holdet søndag eftermiddag gæstede Randers i Alka Superligaen.

Adama Guira modtog efter 33 minutter sit andet gule kort og blev vist ud, og det gjorde arbejdsbetingelserne svære for gæsterne.

Se også: Guira-dumhed gav Randers FC sejr

Sønderjyske-træner Jakob Michelsen vil ikke anfægte det andet gule kort, men mener, at det første til Guira var tvivlsomt.

- Advarsel nummer to var klokkeklar, men jeg var ikke nødvendigvis enig med den første. Den kan i hvert fald diskuteres.

- Jeg var irriteret over det andet gule, for det var fuldstændigt unødvendigt, da det var en ufarlig situation, siger Jakob Michelsen.

Han anerkender, at Randers var det bedste mandskab, men understreger, at udvisningen ændrede kampen markant.

- Det gjorde arbejdsbetingelserne svære, at vi skulle spille en times tid i undertal mod et godt Randers-hold.

- Inden udvisningen var vi godt med, Randers var mest på bolden, men de blev ikke farlige. Det lignede indtil da en 0-0-kamp, siger han.

TV: Se Ishak blive matchvinder for Randers her:

Sønderjyske-skurken Adama Guira er ked af, at han bragte holdet i en svær position, men mener også, at det første gule var hårdt dømt.

- Jeg synes ikke, at det første var til gult. Jeg bremsede godt nok et angreb, men det er hårdt at få gult for det allerede efter fem minutter. Det andet gule var helt okay, det var en hård tackling, siger Guira.

Se også: Colin Todd: Vi viste god tålmodighed mod Sønderjyske

Han er især ked af det, da han er overbevist om, at Sønderjyske kunne have fået et godt resultat, hvis holdet havde spillet 11 mod 11.

- Vi kunne have fået et bedre resultat, hvis vi havde spillet 11 mod 11. Jeg har sagt til drengene, at jeg er ked af det.

- Jeg burde have taget det mere roligt, da jeg havde fået det første gule kort. Jeg gjorde det svært for mine holdkammerater, siger han.

Sønderjyske må nu se bort fra Guira, når holdet i næste spillerunde møder AGF på udebane.

0 kommentarer
Vis kommentarer