Scoop! Denne Superliga-klub henter Dalgaard

Thomas Dalgaard, der har fået ophævet sin kontrakt i Heerenveen, har lavet en toårig aftale med Sønderjyske

Thomas Dalgaard skal tørne ud for SønderjyskE i næste sæson. (Foto: SønderjyskE)
Thomas Dalgaard skal tørne ud for SønderjyskE i næste sæson. (Foto: SønderjyskE)

Den tidligere topscorer i Superligaen Thomas Dalgaard skal de næste to sæsoner gå på måljagt for Sønderjyske.

Den 31-årige angriber, der scorede 18 ligamål for Viborg i forrige sæson, er netop blevet løst fra en kontrakt med hollandske Heerenveen.

- Efter forlængelsen af Tommy Bechmann har vi jagtet en angriber af en hvis kaliber, siger Sønderjyskes sportschef, Hans Jørgen Haysen, i en pressemeddelelse.

- Det har vi helt sikkert fundet i Thomas Dalgaard, som altid har haft en sjælden evne til at være det rigtige sted på det rigtige tidspunkt.

- Han mestrer både de nemme og svære mål og gør det også godt i hovedspillet, hvilket bliver et godt supplement til de andre typer, vi har i truppen, siger sportschefen.

Opholdet i Heerenveen blev ikke nogen succes for Thomas Dalgaard, der heller ikke slog igennem, da han i foråret blev udlejet til Sønderjyskes ligakonkurrenter fra OB.

Thomas Dalgaard har fået ophævet sin kontrakt med hollandske Heerenveen, og både danske og udenlandske klubber viser interesse for angriberen (Foto: Rasmus Baaner) Superligaen Dalgaard-interesse fra Danmark og udlandet

Alligevel har den rutinerede angriber med egne ord haft flere muligheder.

- Ja, der var da helt sikkert flere spændende muligheder, men jeg oplevede, at Sønderjyske var den klub, der ville mig mest.

- Jeg glæder mig til at komme tilbage på banen og finde kærligheden og glæden ved fodboldspillet igen.

- Jeg elsker at score mål, og jeg tror, at jeg i Sønderjyske vil komme til at stortrives. Jeg har fået et supergodt førsteindtryk af forholdene og folkene og glæder mig til at komme i gang, siger Thomas Dalgaard.

Den tidligere Viborg-angriber blev topscorer i Superligaen i forrige sæson - gense nogle af hans kasser i videoen herunder.

23 kommentarer
Vis kommentarer