SønderjyskE-anfører indrømmer: Belejlig pause

I SønderjyskE glæder man sig til at komme i gang igen efter landskampspausen, selvom denne kom på et godt tidspunkt.

Pierre Kanstrup som målscorer mod FCK. (Arkivfoto: Anders Brohus)
Pierre Kanstrup som målscorer mod FCK. (Arkivfoto: Anders Brohus)

I den seneste uge har begivenhederne i Alka Superligaen lagt stille.

Landskampe har været på programmet, og det har passet flere af de danske klubber glimrende i forhold til skadesfronten.

Især i SønderjyskE var man ved at have alvorlige problemer, der dog ventes forbedret, når spillerne vender tilbage til træningsbanen.

Sønderjyderne har spillere som Troels Kløve, Janus Drachmann og Thomas Dalgaard ude, og af samme grund var den internationale pause belejlig. Det understreger anfører Pierre Kanstrup:

- Landskampspausen kom virkelig belejligt for os forstået på den måde, at vi har været meget uheldige med mange skader. Så set i det lys har det givet os en ekstra uge at blive 'klar' til den kommende kamp mod Randers FC.

- Derudover er det jo meget rart lige at tænke på andet end fodbold og gøre nogle af de ting, som man normalt ikke kan gøre i weekenden, når der er kampe, siger Pierre Kanstrup til klubbens hjemmeside og fortsætter:

- Men når det er er sagt, er det skide godt at komme ned i klubben igen efter pausen; spille lidt partners og derefter komme tilbage på træningsbanen og rette fuld fokus mod vores næste kamp, som er den vigtigste her i sæsonen. Og det gør det bestemt ikke værre med sådan en weekend, hvor vi ligger nummer to, udtaler den sønderjyske anfører.

SønderjyskE skal i de kommende to runder møde Randers FC og AGF på udebane.

0 kommentarer
Vis kommentarer