Annonce:
Annonce:

SønderjyskE endeligt frikendt: Disciplinærinstans dropper også matchfixing-sag

SønderjyskE bliver ikke straffet, meddeler Fodboldens Disciplinærinstans. Der har ikke været grundlag nok til at genoptage sagen

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg SønderjyskE

Da FC Midtjylland tilbage i marts scorede sejrsmålet til 2-1 mod SønderjyskE, vakte det stor opsigt. Faktisk var SønderjyskE bedre stillet med et nederlag, og det sene sejrsmål syntes kontroversielt.

Sagen, der senest har været sat i bero, bliver dog ikke genoptaget, meddeler Fodboldens Disciplinærinstans. DIF (Dansk Idrætsforbund), som i mellemtiden har undersøgt omstændighederne, har ikke fundet bevis nok til at indbringe sagen for Matchfixingnævnet.

Det har DIF vurderet efter interviews af både sportschefen, trænere, holdledere og store dele af SønderjyskE's spillertrup, oplyser DBU på sin hjemmeside. Desuden er anonyme kilder i SønderjyskE også blevet interviewet, mens DIF også har gennemgået udtalelser og Snapchat-beskeder.

Annonce:

Nu har Fodboldens Disciplinærinstans - efter at have gennemset alle SønderjyskE's kampe i den netop overstået sæson og forsøgt at sammenligne lignende situationer - også droppet sagen. Ud fra en fodboldfaglig vurdering kan det konkluderes, at der ikke kan findes tilstrækkelige beviser. Derfor genoptages sagen ikke.

Skulle der komme nye oplysninger på bordet, er Fodboldens Disciplinærinstans dog villig til at genoptage sagen eller åbne en ny.

Robbie Williams og Ronaldo kaster glans over VM-åbning

Efter nyt Hareide-raseri: - Han er som en otteårig dreng

Schmeichel med usædvanlig melding: - Hvorfor skulle jeg tænke andet?

Kom med i kulissen: Sådan endte Delaney i Dortmund som Danmarks dyreste

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Nej, transkønnnede kan ikke skifte fra mande- til kvindefængsel
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: