SønderjyskE flirter med Premier League-angriber

SønderjyskE lurer på Bournemouths sydafrikanske angriber Tokelo Rantie

Bournemouths Tokelo Rantie kan være på vej til Superligaen. (Foto: All Over Press)
Bournemouths Tokelo Rantie kan være på vej til Superligaen. (Foto: All Over Press)

At SønderjyskE går på rov i en Premier League-klub, er et scenarie, ingen havde kunnet forestille sig for et år siden, men virkeligheden har ændret sig for Haderslev-klubben i løbet af sæsonen, som blev et rent triumftog med sølvmedaljer og Europa League-plads.

Derfor er det ikke utænkeligt, at SønderjyskE henter en spiller i Premier League. Klubben har i hvert fald kig på en konkret en af slagsen.

Ifølge tipsbladet.dk's oplysninger har SønderjyskE et godt øje til den sydafrikanske angriber Tokelo Rantie, der til dagligt tørner ud for Bournemouth.

Han spillede imidlertid ikke den store rolle for klubben i den forgangne sæson, hvor han kun noterede sig for tre indhop i Premier League. Siden i vinter har han ikke været en del af Bournemouths Premier League-trup, og derfor er han uundgåeligt blevet en smule rusten.

Det er dog samtidig en af årsagerne til, at SønderjyskE kan være med i kapløbet.

Med afgangen af Søren Muusmann var SønderjyskE nødt til at handle, mener klubbens sportschef, Hans Jørgen Haysen. (Foto: Mathias Svold) SønderjyskE SønderjyskE henter forsvarer: Han kan også levere uden for banen

SønderjyskE har været i kontakt med Bournemouth angående Tokelo Rantie, men deciderede forhandlinger er der ikke tale om. Sportschef Hans Jørgen Haysen bekræfter imidlertid, at det er en spiller, der er på blokken hos vicemestrene.

- Det er mit job at kende ham og andre spillere, der kan ligge inden for vores prisniveau. Han er en af mange spillere, vi holder øje med, og han er da afgjort en interessant spiller, som jeg også kan huske fra hans tid i Malmö. Men lige nu er der ikke mere i det, siger Hans Jørgen Haysen til tipsbladet.dk.

25-årige Tokelo Rantie skiftede til Bournemouth fra Malmö FF i 2013. Han står noteret for 31 landskampe og ni mål for Sydafrika.

FCK formentligt uden Nikolaj Jørgensen skal møde oprykkerne Lyngby i 1. runde (Foto: Lars Poulsen) Superligaen Sådan er den nye Superliga blevet til

Brøndby og Auri Skarbalius får ikke længere glæde af Amir Al-Ammari på U19-holdet. Talentet forlænger ikke sin kontrakt. (Foto: Lars Poulsen) Brøndby Talent stopper i Brøndby: Jagtet af andre danske klubber

0 kommentarer
Vis kommentarer