SønderjyskE garderer forsvaret med danmarksmester

Francis Dickoh skal tørne ud for SønderjyskE resten af sæsonen. Han var senest i FC Midtjylland

Francis Dickoh, der tidligere er blevet dansk mester med Midtjylland, vil resten af sæsonen tørne ud for SønderjyskE. (Foto: PR Foto/SønderjyskE)
Francis Dickoh, der tidligere er blevet dansk mester med Midtjylland, vil resten af sæsonen tørne ud for SønderjyskE. (Foto: PR Foto/SønderjyskE)

I kampen for en topplacering i Alka Superligaen har SønderjyskE onsdag udvidet bredden i det centrale forsvar.

Den 33-årige forsvarsspiller Francis Dickoh har således skrevet under på en kontrakt gældende for resten af sæsonen.

Danskghaneseren var i sidste sæson med til at vinde guld med FC Midtjylland, men han har været klubløs siden årsskiftet, hvor han forlod midtjyderne efter kontraktudløb.

Det er en vellykket prøvetræning gennem den seneste uge, der har banet vej for Dickohs skifte til SønderjyskE.

- Francis Dickoh har både til træningspassene og i forbindelse med reserveholdskampen tidligere i denne uge vist, at han er i god form, og at han fra første dag kan spille med på et godt niveau.

- Han mangler indlysende noget skarphed, men kan allerede nu bibringe erfaring og rutine til vores trup, siger SønderjyskE's sportschef, Hans Jørgen Haysen.

Trods mange skader i forsvaret var Da Silva ikke i truppen mod OB. (Foto: Ernst Van Norde) Brøndby Auri trods problemer: Derfor droppede jeg Patrick Da Silva

Dickoh skal sikre, at truppen er rustet til et hårdt slutprogram den kommende halvanden måned i Superligaen.

- Vi står foran et meget komprimeret slutprogram, hvor vi blandt andet skal spille syv kampe i løbet af en måned.

- Med flere skader i truppen får vi brug for alle ressourcer, og med tilknytningen af Francis Dickoh får vi forstærket holdets defensive kæder, siger Hans Jørgen Haysen.

Inden sæsonens sidste ni runder i Superligaen ligger SønderjyskE nummer tre med to point op til sølvmedaljerne.

Christoffer (th. i grøn) på en af sine mange løb efter bolden. (Foto: Henrik Schou) Sjællandmidt Topscorer på kontrakt i FCM

Danny Olsen har lært meget af de to pokalfinaler, han har spillet. Nu drømmer han om en tredje. (Foto: Tycho Gregers) AGF Danny Olsen vil efterligne FCM med AGF

1 kommentar
Vis kommentarer