Sønderjyske genoptager træning

Sønderjyskes spillere begynder fra lørdag at træne i mindre grupper frem mod en genoptagelse af Superligaen

Glen Riddersholm og co. kan komme ud på træningsbanen lørdag, men spillerne skal træne i grupper. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Glen Riddersholm og co. kan komme ud på træningsbanen lørdag, men spillerne skal træne i grupper. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Lørdag er der første træningsdag for spillerne i superligaklubben Sønderjyske i halvanden måned.

Spillertruppen er blevet tilbagekaldt efter at have været hjemsendt med lønkompensation siden 20. marts. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Træningen kommer dog ikke til at foregå på samme måde som før udbruddet af coronavirus. Som følge af sundhedsmyndighedernes anbefalinger vil spillerne træne i mindre grupper og med stor afstand.

Sportschef Hans Jørgen Haysen er glad for, at Glen Riddersholms trup igen er på græs.

- Det er glædeligt og et stort skridt i den rigtige retning, at spillerne nu kan træne i Sønderjyske igen. Det bliver dog ikke træninger, som vi kender det fra tidligere, men nu kan vi koncentrere os om en intens fysisk træning, og spillerne kan få noget mere boldføling.

- Det bliver nogle specielle uger op til den genstart af 3F Superligaen, som vi alle går og venter på, siger sportschefen.

Tidligere har AaB, FC Nordsjælland, AGF og Lyngby også tilbagekaldt deres spillere efter hjemsendelse.

Det vides ikke, hvornår Superligaen genoptages. Divisionsforeningen har påpeget, at det vil være kritisk, hvis det ikke kan ske senest 29. maj.

Lørdag har Divisionsforeningens direktør, Claus Thomsen, sagt til Ritzau, at han håber, at spillerne kan træne som normalt fra 11. maj, så spillerne kommer i tilstrækkelig god forfatning før en genoptagelse af kampene.

Se også: Livsvigtig håndsrækning: Nærmer sig en million

Se også: Vil flytte pokalfinale: - Det er så tamt

0 kommentarer
Vis kommentarer