Sønderjyske henter kantspiller i FC Vestsjælland

Den alsidige kantspiller Marc Dal Hende skifter til Sønderjyske fra FC Vestsjælland i den næstbedste række

Sønderjyskes Tommy Bechmann i duel med FC Vestsjællands Marc Dal Hende. Dal Hende har netop fået en toårig aftale med netop Sønderjyske (Foto: Jens Dresling)
Sønderjyskes Tommy Bechmann i duel med FC Vestsjællands Marc Dal Hende. Dal Hende har netop fået en toårig aftale med netop Sønderjyske (Foto: Jens Dresling)

Sent mandag aften forstærkede Sønderjyske sig til sæsonens resterende kampe i Alka Superligaen.

Marc Dal Hende er ny mand i den sønderjyske trup, efter at klubben har hentet ham med omgående virkning i FC Vestsjælland.

Se også: Esbjerg henter Bjørn Paulsen i Sønderjyske

Offensivspilleren har skrevet kontrakt frem til sommeren 2017, og tilgangen af den 24-årige kantspiller glæder sportschef Hans Jørgen Haysen.

- Marc Dal Hende er en rigtig spændende spiller, som hører hjemme i Superligaen. Da vi fik muligheden for at få ham tilknyttet, var det én af prioriteringerne her på transfervinduets sidste dag.

- Vi har endnu ikke set hans højeste niveau, og vi ser det naturligvis gerne forløst her hos os. Marc Dal Hende kan dække flere positioner og er en ærgerrig og arbejdsom type. Egenskaber, som vi værdsætter her i klubben.

- Nu glæder vi os til at byde ham velkommen som ny spiller i den lyseblå trøje, siger Hans Jørgen Haysen til Sønderjyskes hjemmeside.

Se også: SønderjyskE: Henter Paulsen-erstatning

Selv om der var andre muligheder for et klubskifte, så var spilleren selv ikke i tvivl, da Sønderjyske kom på banen.

- Jeg er ikke i tvivl om, at Sønderjyske er den rigtige klub i forhold til min videre udvikling. Her er et super spændende setup, og med ny træner og flere nye spillere i truppen har Sønderjyske fået en meget flot sæsonstart, siger Marc Dal Hende til hjemmesiden.

Marc Dal Hende har tidligere i karrieren været tilknyttet FC København, Viborg Ff, AB og senest altså FC Vestsjælland.

Se også: Det store transferoverblik: Her er mandagens største handler

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

1 kommentar
Vis kommentarer