SønderjyskE-lejr kan øjne europæisk fodbold

SønderjyskE jagter europæisk fodbold for første gang. Vi skal indfri målet, lyder det fra sønderjyderne

Marc Dal Hende scorer til 1-0 og sender SønderjyskE på sejrskurs fredag. (Foto: Christer Holte)
Marc Dal Hende scorer til 1-0 og sender SønderjyskE på sejrskurs fredag. (Foto: Christer Holte)

SønderjyskE har leveret varen gang på gang i denne sæson, hvor de seneste fire kampe er blevet vundet. Det rækker i øjeblikket til en andenplads i Alka Superligaen.

I SønderjyskE-lejren har man bidt mærke i, at FC København torsdag vandt DBU Pokalen, hvilket betyder, at fjerdepladsen i Superligaen giver billet til Europa-fodbold.

- Det var en gave for os, at FC København tog pokaltitlen, for det betyder, at vi alt andet lige har en endnu bedre chance for europæisk fodbold efter sommerferien.

- Som vi spiller nu, og som vi ligger i tabellen, skal vi have en placering, der giver europæisk fodbold. Omvendt skal vi også huske på, vi skal levere, for hvis vi ikke er der i kampene, så er det lige mod alle hold i Superligaen, siger anfører Pierre Kanstrup.

Cheftræner Jakob Michelsen fokuserer på det tætte program, der venter i maj, hvor der blandt andet venter kampe mod FC Midtjylland og Brøndby.

Fint at FCK vandt pokalfinalen
- Vi skal huske at være bevidste om det, som vi kan gøre noget ved, og det er vores egne kampe. Man bliver idiot, hvis man går og tænker over, hvem de andre hold skal møde, og hvis vi begynder at tænke for langt frem, siger han.

Han indrømmer dog, at udfaldet af pokalfinalen passede ham fint.

- Til trods for, at jeg er fra Aarhus, kunne jeg sagtens glæde mig over, at pokalfinalen endte, som den gjorde. Vores chance for europæisk fodbold steg jo i og med, at der nu er en ekstra plads at kæmpe om, siger Jakob Michelsen.

Marc Pedersen ser frem til den spændende sæsonafslutning.

- Vi skal have skabt et forspring, inden vi møder de andre tophold. Hvis vi kan tage til Herning eller Brøndby uden at have noget at tabe, vil det være perfekt, lyder det.

Sønderjyske har ti point ned til Brøndby på femtepladsen. Brøndby har dog en kamp i hånden.

8 kommentarer
Vis kommentarer