Annonce:
Annonce:

Sønderjyske nærmer sig dansk sportschef

Sønderjyske melder, at klubben er inde i sidste fase i jagten på en ny sportschef til klubben

Sønderjyske, der søndag spillede 1-1 med FC København, får en ny sportschef inden for en overskuelig fremtid, fastslår klubbens direktør. Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix
Sønderjyske, der søndag spillede 1-1 med FC København, får en ny sportschef inden for en overskuelig fremtid, fastslår klubbens direktør. Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg SønderjyskE

5. oktober skrev avisen for det tyske mindretal i Sønderjylland, Der Nordschleswiger, at Sønderjyske var tæt på en ny sportschef til klubben.

Klubbens administrerende direktør, Jonas Lygaard, bekræfter, at der snart falder noget endeligt på plads.

- Vi er i processen, og vi er også i den sidste tredjedel af processen, men der er stadigvæk store dele, der skal på plads endnu.

- Så vi er stadig et stykke fra at være i mål, men vi håber, at vi har noget på plads inden for et par uger, siger han.

Det er dog langtfra en nyhed, at Sønderjyske jagter en ny sportsdirektør. Klubben har siden, Hans Jørgen Haysen forlod klubben i februar, været på udkig, men har altså ikke fundet den rette endnu.

Annonce:

Sønderjyske har valgt at være grundige i processen, og Jonas Lygaard har siden sin ankomst i sommer haft ét krav til den nye sportschef, som han ikke viger fra.

- Det er vigtigt for os, at få en dansk sportschef ind, og det er ikke rigtig en ting, jeg har lyst til at gå på kompromis med.

- Han skal også have kendskab til fodbolden, men den danske del har været en rigtig væsentlig ting for mig.

- Det er en, som skal kende det danske fodboldsystem, den danske liga, de danske agenter og kende de kontraktforhold i forhold til DBU-regulativer, der er, siger han.

Tidligere er forhenværende superligaspillere som Rasmus Festersen og Tommy Bechmann blevet nævnt som mulige kandidater, men til de navne svarer Lygaard følgende.

- Jeg kan ikke kommentere konkrete navne, men vi laver rigtig god research på vores kandidater, fordi vi vil have en, som kan være med til at videreudvikle det her projekt, vi har gang i, siger han.

Annonce:

Sønderjyskes tyske cheftræner, Michael Boris, kommer angiveligt til at arbejde tæt sammen med en ny sportschef. Han fortæller dog kortfattet, at han ikke er en del af beslutningen.

- Nej, det er jeg ikke med til. Det er ikke min afdeling, siger tyskeren.

Den sportslige succes har haltet i Sønderjyske i den her sæson, hvor holdet blot har ni point efter 12 kampe på 11.-pladsen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Har dansk spiontjeneste ofret sin mand?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: