Sønderjyske-skurk efter 0-5: AaB straffede alle fejl

Sønderjyske tabte søndag eftermiddag med 0-5 i Aalborg, og målmand Marin Skender vil helst glemme kampen

Martin Skender havde en kedelig søndag eftermiddag i Aalborg. (Foto: Rune Aarestrup Pedersen)
Martin Skender havde en kedelig søndag eftermiddag i Aalborg. (Foto: Rune Aarestrup Pedersen)

Sønderjyske løb søndag eftermiddag ind i AaB’s offensive maskine.

Sæsonens helt store overraskelse i Alka Superligaen endte med at tabe 0-5 i Aalborg efter en præstation præget af personlige fejl.

Specielt Sønderjyskes målmand, Marin Skender, havde en skidt dag i Aalborg. Med flere tvivlsomme indgreb havde han sin del af skylden for, at nettet blafrede hele fem gange i nordjydernes favør.

Sønderjyske-målmanden erkendte da også, at søndagens præstation er en, han helst vil glemme.

- Når jeg lukker fem mål ind, har jeg selvfølgelig et ansvar. Jeg prøvede ikke at tænke over mine fejl. AaB var gode, men det var heller ikke en god kamp af hverken holdet eller mig personligt.

'Vi var meget uheldige'
- AaB straffede alt, hvad vi gjorde, og hvis man kigger på målene, var vi også meget uheldige. Alt gik deres vej i dag. Én dårlig kamp kan ikke slette alt, hvad vi har gjort af gode ting i sæsonen, siger Marin Skender.

Også Sønderjyske-træner Jakob Michelsen var skuffet over Sønderjyske mange personlige fejl i kampen.

- Vi var vel nærmest selv skyld i fire ud af deres fem mål. Personlige fejl er en del af fodbold, og det er vel den eneste kamp i sæsonen, hvor vi ikke har været med.

- Jeg har hele tiden sagt, at der ville komme udfald fra os. Når AaB rammer en dag som i dag, og vi forærer dem så mange mål, så skal det gå galt. Vi må op på hesten igen, siger Jakob Michelsen.

Med nederlaget i Aalborg ender Sønderjyske på en fjerdeplads i tabellen, når tv-pengene fordeles efter 11. spillerunde i Alka Superligaen.

2 kommentarer
Vis kommentarer