SønderjyskE-undersøgelse trækker ud: Ingen afgørelse i denne uge

Konklusionen på undersøgelsen af SønderjyskE trækker ud

- Vi gør alt, hvad vi kan for at komme frem til en beslutning om, hvorvidt vi skal gå med en sag, eller om vi skal lægge den ned. Det er svært at sige hvornår, men i løbet af næste uge, vil jeg tro.

Sådan udtalte Poul Broberg, der er formand for Danmarks Idrætsforbunds Matchfixingsekretariat, i sidste uge til BT, og dermed åbnede han en dør på klem for, at det i denne uge vil blive meldt ud, om der skal rejses en egentlig matchfixingsag mod SønderjyskE, eller om Superliga-klubben renses for alle anklager.

Det ser dog ikke ud til at blive tilfældet. Deadline er blevet rykket yderligere.

- Vi er stadig i gang med at undersøge alle de oplysninger, vi har fået, og materiale og andet, som indgår i hele den her sag. De sten skal vi stadig have vendt hele vejen rundt, men jeg forventer, at vi så snart som muligt kan vende tilbage med en beslutning om, hvorvidt der overhovedet er en sag, og om vi ønsker at rejse en sag mod SønderjyskE i vores matchfixingnævn, siger Broberg til DR og tilføjer, at det næppe bliver i denne uge:

- Det tvivler jeg på, at det kan. Jeg vil ikke komme med en konkret vurdering af, hvornår vi kan have materialet klar,

Undersøgelsen blev sat i værk efter SønderjyskEs 1-2-nederlag til FC Midtjylland i sidste runde af grundspillet.

Jakob Poulsen i aktion for Midtjylland. Foto: Henning Bagger Superligaen - 9. apr. 2018 - kl. 15:54 Tøfting er 'røvtræt' af SønderjyskE-sag: - Det lugter da!

Mikael Uhre skifter fra Sønderjyske til Brøndby efter sæsonen. Se hvad der ellers sker i den Superligaklub. Foto: Ritzau Scanpix/Ernst Van Norde Sport og Spil Superligaen på spillerjagt: Sådan handler AGF til sommer

Brøndby-spillerne har direkte kurs mod guldet i landets bedste række. Foto: Jens Dresling Sport og Spil De afgørende detaljer: Brøndby klar til guldfest

6 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen