SønderjyskE vil af med angriber: En dum situation

SønderjyskE arbejder på at komme af med Silas Songani. Sportschef Hans Jørgen Haysen kalder situationen dum for begge parter

Silas Songani er marginalspiller i Haderslev. Foto: Anita Graversen
Silas Songani er marginalspiller i Haderslev. Foto: Anita Graversen

Silas Songani har spillet et halvthundrede kampe for SønderjyskE i Superligaen, men i denne sæson er det blot blevet til en halv time i en enkelt optræden, og den 27-årige angriber indgår ikke længere i fremtidsplanerne i Haderslev-klubben. I efteråret var han udlejet til FC Sydvest, men nu er han tilbage hos de danske vicemestre.

Dog kun for en kort bemærkning, hvis det står til SønderjyskE.

Klubben ville gerne have solgt, udlejet eller ophævet kontrakten med Silas Songani i januars transfervindue, men ingen af delene kunne lade sig gøre, og derfor råder SønderjyskE i øjeblikket over en spiller, der er milevidt fra startopstillingen. Det er en situation, man fortsat arbejder på at finde en løsning på.

- Det er status quo i forhold til Songani. Vi havde håbet, at vi kunne løse ham i transfervinduet, men der er heldigvis stadig nogle lande, hvor transfervinduet er åbent - blandt andet i Skandinavien. Det er jo lidt en dum situation for både os os Silas. Han vil og skal selvfølgelig ud og spille noget fodbold, og det er stadig planen, at det skal ske og gerne så hurtigt som muligt. Hvis der ikke kommer en løsning, må vi beholde ham frem til sommer, siger sportschef Hans Jørgen Haysen til tipsbladet.dk.

27-årige Silas Songani har scoret syv mål i Superligaen for SønderjyskE.

TV: SønderjyskE får tæsk uden Songani:

Se også: Vanvidsløn lokker: Nu smutter Rooney til Kina

Se også: Solbakken og Zorniger kan blive Årets Træner i Danmark

Sport og Spil Så ruller 'suppen' igen: Få det fulde overblik her

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere