Succes-sønderjyde til eksamen i Parken

Nicolaj Madsen er på blokken i flere udenlandske klubber og bliver igen synet, når SønderjyskE søndag møder FCK i topkampen i nationalarenaen

Nicolaj Madsen jubler efter en scoring mod Brøndby. Fire gange har den varme sønderjyde scoret i foråret, og det får udenlandske klubber til at vise interesse (Foto: Jens Dresling)
Nicolaj Madsen jubler efter en scoring mod Brøndby. Fire gange har den varme sønderjyde scoret i foråret, og det får udenlandske klubber til at vise interesse (Foto: Jens Dresling)

Nicolaj Madsen er startet foråret fremragende i SønderjyskE, og det kan få drømmen om udlandet til at gå i opfyldelse.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger tiltrækker den 27-årige SønderjyskE-spiller sig aktuelt interesse fra flere udenlandske klubber, der har sat plusser ud for den målfarlige midtbanemand.

- Jeg kan bekræfte, at der er stor interesse for Nicolaj, og jeg har modtaget mange henvendelser. Du får mig ikke til at nævne konkrete klubnavne, men jeg kan sige så meget, det er fra flere forskellige dele af Europa, siger Nicolaj Madsens agent, Antoni Alexandrakis, til Ekstra Bladet.

. (Foto: Ernst Van Norde Superligaen Tøftings dom: Keller-udelukkelse kan koste Todd jobbet

Nicolaj Madsen har scoret to gange to gange i foråret – senest da SønderjyskE slog FC Midtjylland 3-2 før landskampspausen.

Han har kontrakt med overraskelsesholdet frem til sommeren 2017, men ifølge Antoni Alexandrakis lurer et sommersalg.

- Det er selvfølgelig ikke noget, som jeg afgør, men hvis Nicolaj fortsætter på denne måde, tror jeg, at han har en rigtig god mulighed for at blive solgt til sommer.

- Jeg kan i hvert fald mærke på interessen, at han har hævet sit niveau.

5.003.000,00 kroner brugte FCK sidste år på agenter. (Foto: Claus Bonnerup) Superligaen FC København bruger flest penge på agenter

Under Lars Søndergaard spillede han ofte på kanten, men under Jakob Michelsens ledelse er Madsen igen kommer ind på favoritpladsen på den centrale midtbane, hvor han bedst kan udnytte sin løbekapacitet og fornemmelse for mål. 

- Vi spiller et system, som passer mig rigtig godt. Jeg har en fri rolle i det offensive og kan komme med i feltet, men er samtidig en vigtig del af det defensive, siger Nicolaj Madsen til Ekstra Bladet, der netop er blevet kåret som månedens spiller i Superligaen.

- Det er et stort skulderklap og sjovt at prøve. Alle i SønderjyskE har gjort det godt, men der er altid nogen, der stikker ud. Og det har jeg gjort med mine mål, siger den tidligere HB Køge-spiller, der godt kunne se sig selv i en udenlandsk klub:

- Jeg har det rigtig godt i SønderjyskE, men jeg har også nogle drømme og vil gerne prøve mig selv af uden for landets grænser.

Brøndby-fansene Superligaen Brøndby-fans til tv-boss: Derfor spiller vi samtidig med Kevin

Foreløbig gælder det dog søndagens topkampen mod FCK i Parken, hvor flere af de interesserede klubber vil være på plads for at syne Nicolaj Madsen. Så både han og SønderjyskE er til eksamen i nationalarenaen.

- Det bliver en spændende kamp, og jeg glæder mig til at se, hvor vi står i forhold til det bedste hold her i Danmark.

- Vi har slået både Brøndby og Midtjylland efter at have været bagud, og jeg er spændt på at se, hvor langt vi er nået. Har vi overpræsteret, eller er det vores niveau, siger Nicolaj Madsen til Ekstra Bladet. 

FCK har 45 point på førstepladsen i Superligaen, mens SønderjyskE på tredjepladsen er noteret for seks point færre. 

Nicolaj Madsen scorede to gange i seneste kamp mod FC Midtjylland, da SønderjyskE lavede et stort comeback. Se målene her:

0 kommentarer
Vis kommentarer