Superliga-anfører: Jeg har flere tilbud fra udlandet

- Der har været henvendelser fra både Tyrkiet og USA, men jeg vil heller ikke afvise et skifte til Belgien eller Holland, hvor der også er interesse, siger Pierre Kanstrup, der virker tabt for sølvvinderne senest til sommer

Pierre Kanstrup (med armene ud til siden) har flere tilbud på hånden fra udenlandske klubber. Foto: Ernst van Norde.
Pierre Kanstrup (med armene ud til siden) har flere tilbud på hånden fra udenlandske klubber. Foto: Ernst van Norde.

Svingdøren står pivåben hos sølvvinderne fra SønderjyskE. Truppen er snart splittet i atomer.

Først lavede Marc Dal Hende og Janus Drachmann aftaler fra sommer med FC Midtjylland, siden stoppede Tommy Bechmann karrieren for at blive tv-ekspert.

Marin Skender, Nikolaj Madsen og Johan Absalonsen har kontraktudløb til sommer og kan derfor forsvinde om et halvt år.

Og nu kan holdets anfører, Pierre Kanstrup, melde sig i koret af dem, der efterlader den nye cheftræner Claus Nørgaard med store udfordringer.

Den 27-årige anfører, der har kontraktudløb til sommer, er parat på en større udfordring i en stærkere liga.

- Jeg drømmer om at komme af sted til udlandet. Det kunne blive nu, men ellers til sommer, når min kontrakt udløber, siger Pierre Kanstrup til Ekstra Bladet.

Interesse fra flere lande
Der er allerede nu konkret interesse for den 27-årige stopper, der spillede på samtlige U-landshold fra U16 til U21, men aldrig har fået sin landsholdsdebut.

- Det er rigtigt, at der er interesse fra Holland og Belgien, hvor ligaerne er stærkere end Superligaen. Men jeg vil heller ikke udelukke mere eksotiske destinationer som Tyrkiet eller USA, hvor der også har været henvendelser fra netop begge de lande. Min agent og jeg kigger på mulighederne, uddyber Pierre Kanstrup overfor Ekstra Bladet.

Det ligger umiddelbart ikke i kortene, at han pakker kufferten og rejser allerede i vinterens transfervindue.

Venter til sommer med skifte
- Jeg tror umiddelbart ikke, at jeg lukker en aftale allerede her i vinter-vinduet, men man ved aldrig, hvad der sker. Jeg tror, at alle spillere render rundt med en drøm om at prøve sig selv af på så højt niveau som muligt. Og jeg ser det her som min store chance for at komme til udlandet, når jeg til sommer står som transferfri i den perfekte fodboldalder, pointerer Pierre Kanstrup.

Pierre Kanstrup har de seneste sæsoner udviklet sig til en stor profil hos SønderjyskE. I sølvsæsonen spillede han samtlige kampe, hvor han tilmed scorede tre mål.

De stabile præstationer er fortsat i denne sæson, hvor han hidtil har spillet samtlige 28 kampe for SønderjyskE i sæsonen – 21 i Superligaen, seks i Europa og én i pokalen.

Det er dog relativt sent i karrieren han har fundet et stabilt, højt niveau i SønderjyskE efter en rejse fra Brøndby over Brønshøj, Lyngby, Fredericia og siden 2014 i SønderjyskE.

- Jeg er nok med alderen blevet klar over, hvad voksenfodbold egentlig drejer sig om, og det er ikke kun at have talent, men også at være med til at få hele holdet til at fungere.

Går ind i min bedste alder
- Jeg er 27 og går nu ind i en forsvarsspillers bedste alder. Jeg synes, at spillet for alvor er faldet på plads for mig i de sidste to-tre sæsoner. Det er nok sket i takt med min egen modenhed og så spillemæssigt i takt med, at jeg har fået masser af erfaring, forklarer han.

Selv om målet er et skifte til udlandet, holder Kanstrup alligevel en lille dør på klem for SønderjyskE:

- Vi er i en dialog, for det er da stadig en mulighed. Jeg har det godt i SønderjyskE, og det har været fantastisk at være anfører i de seneste halvandet år, vinde sølv og spille internationale kampe med klubben. Men jeg vil også bare gerne se, om der kunne komme en mulighed i udlandet. Jeg har selvfølgelig ambitioner om at tage det næste step op som spiller, fastslår han.

Se også: Sønderjyske-anfører: Trænerskifte kan ændre min fremtid

Se også: Ny Superliga-træner: Denne forandring er lidt af en kattepine

Se også: Tøfting kryber til korset: Undskyld, Jakob!

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere