Superliga-forsvarer indstiller karrieren

Når dette efterår er forbi i Superligaen, stopper Anders Egholm karrieren

Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg SønderjyskE

Han er blevet 35 år, og når efterårssæsonen er forbi, er Anders Egholms karriere det samme.

SønderjyskE-forsvaren har valgt at stoppe sin professionelle fodboldkarriere, når hans aftale med Superliga-klubben udløber ved årsskiftet.

- Tidspunktet føles rigtigt. Jeg vil gerne stoppe, mens jeg er med omkring kampene i stedet for at risikere at stoppe efter et halvår, hvor jeg ikke har bidraget med så meget. Kroppen er også ved at være mærket, og det tager lidt længere tid at komme sig over kampe og træning. Samtidig passer det med, at jeg kan begynde en uddannelse som fysioterapeut til foråret, og dermed synes jeg, at tingene bare passer til, at fodboldkarrieren skal slutte, når efterårssæsonen er slut, siger Anders Egholm i en pressemeddelelse.

Anders Egholm startede sin professionelle karriere i Esbjerg, og var forbi Herfølge og SønderjyskE, inden han i 2010 skiftede til Randers FC. Siden spillede han for Hobro og skiftede også til Vejle i NordicBet Ligaen.

I 2017 vendte tilbage til SønderjyskE og Superligaen, og selv om han nu stopper som spiller, er det ikke sikkert, at han er helt færdig i Haderslev-klubben.

- Nu forlader han os som spiller, men det er måske ikke sikkert, at vi har set det sidste til ham i den her klub, fordi han er den person, han er. Nu skal han i første omgang have held og lykke på sin vej, og vi takker ham for en strålende karriere i SønderjyskE, hvor vi har haft glæde af ham i to omgange, siger Haysen, der kommer til at savne Egholm både på og uden for banen, siger sportschef Hans Jørgen Haysen.

I alt har Anders Egholm spillet 163 kampe i dansk fodbolds bedste række. Han har lavet 10 mål.

Superliga-profiler røg i totterne på hinanden: - Vi har talt ud

Brøndby-anfører med vild udmelding: - Har ikke hørt noget fra klubben

Danske Mads' kometkarriere: Nu henter han spillere for 400 millioner

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun undskyldte kun oprigtigt, da hun hostede

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind