Superliga-klub henter dansker hjem fra USA

SønderjyskE henter den 28-årige forsvarsspiller Thomas Juel-Nielsen, der har en fortid i blandt andet AGF

Thomas Juel-Nielsen her i aktion for AGF. Foto: Ernst van Norde/Polfoto.
Thomas Juel-Nielsen her i aktion for AGF. Foto: Ernst van Norde/Polfoto.

Forsvarsspilleren Thomas Juel-Nielsen har senest været i USA hos Orange County, men nu vender han hjem til dansk fodbold.

Den tidligere AGF-spiller har således skrevet kontrakt med SønderjyskE, hvor han tiltræder med øjeblikkelig virkning. Thomas Juel-Nielsen var i AGF, da Glen Riddersholm var cheftræner, og de genforenes dermed under himmelstrøgene i Haderslev.

- Vi vil gerne polstre os bedst muligt til det spændende forår, vi går i møde, og vi vil også gerne stå stærkt, hvis vi eventuelt bliver ramt af skader og karantæner.

- Derfor har vi valgt at hente en stærk og erfaren forsvarsspiller, som virkelig går forrest med indsats og hjerte, siger sportschef Hans Jørgen Haysen til klubbens hjemmeside og tilføjer:

- Det er en spiller, vi kender, og han vil hurtigt kunne komme i betragtning til holdet, men selvfølgelig skal han lige i gang og have nogle træninger hos os, men han har holdt sig i rigtig god stand.

- Han er 28 år, og han har prøvet nogle forskellige ting, så han har en god erfaring og en fin rygsæk med sig, så han vil kunne stå imod de ting, der venter os i den kommende tid.

Thomas Juel-Nielsen har fået kontrakt for resten af indeværende sæson.

Politiet fortsætter jagten: Kender du disse fodboldbøller?

To kontroversielle Superliga-domme lavet helt om

Hysterisk fodboldspiller gik knytnæve-amok