Superliga-profil stopper karrieren: Det skal han lave nu

35-årige Tommy Bechmann lægger støvlerne på hylden til fordel for et job som tv-kommentator

Tommy Bechmann indstiller karrieren til sommer. (Foto: Jens Dresling)
Tommy Bechmann indstiller karrieren til sommer. (Foto: Jens Dresling)

SønderjyskEs Tommy Bechmann stopper karrieren med øjeblikkelig virkning. Det oplyser Sønderjyske i en pressemeddelelse.

35-årige Bechmann nåede en lang karriere og fik også pæn succes på et udlandsophold i Tyskland, hvor han optrådte for VfL Bochum og SC Freiburg.

I Superligaen var han med til at vinde sølv til SønderjyskE i forrige sæson, men de seneste år har også været præget af skader for angriberen, der før tiden i Haderslev-klubben også har optrådt for Aarhus Fremad og Esbjerg.

– Der har været talt og snakket meget om Tommy Bechmanns brugte ben, og jeg synes ærligt talt også at det giver god mening at efterkomme hans ønske om at stoppe nu, siger SønderjyskE-sportschef Hans Jørgen Haysen.

- Tommy Bechmann har i de senere år været udfordret af mange skader, og det er klart, at det også slider på kroppen. Sønderjyske og de lyseblå fans og sponsorer har været begavet og beriget af at have haft en fantastisk sportsmand som ham i klubben, lyder det videre.

Bechmann, der forlængede sin kontrakt med et enkelt år forrige sommer, skal fremover være ekspertkommentator på TV, oplyser SønderjyskE. Klubben sætter dog ikke navn på den tv-station, der får glæde af angriberen.

Sikkert er det, at han utvivlsomt ville kunne komme med analyser i forhold til udfordringen i at score mål. Det har været et af hans store varemærker, og på det personlige plan oplevede han blandt andet succesen at blive delt topscorer i Superligaen i 2003/2004,

Her blev det til 19 mål for Esbjerg, der i denne sæson vandt bronzemedaljer og kun var overgået af Brøndby og FC København.

Se også: Sønderjyske forventer hektisk transfervindue

Se også: Ny Superliga-træner: Denne forandring er lidt af en kattepine

7 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere