Tidligere Sønderjyske-profil bliver assistenttræner

Henrik Hansen, der i forvejen indgår i Sønderjyskes stab, bliver assistenttræner for Claus Nørgaard

Henrik Hansen bliver assistent for Claus Nørgaard. Foto: Anders Brohus
Henrik Hansen bliver assistent for Claus Nørgaard. Foto: Anders Brohus

Det bliver Henrik Hansen, der afløser Peter Enevoldsen som assistenttræner i fodboldklubben Sønderjyske.

Det meddeler DM-sølvvinderne i en pressemeddelelse. Her fremgår det, at Henrik Hansen har forlænget sin kontrakt med to år, så den løber til udgangen af juni 2019.

37-årige Henrik Hansen indstillede for halvandet år siden den aktive karriere, hvor han blandt andre spillede for Esbjerg, AC Horsens, OB og Sønderjyske.

Efter karrierestoppet har han været ansat som træner i Sønderjyske, blandt andet i arbejdet med klubbens talenter.

- Henrik Hansen har i alle år haft meget stor betydning for klubben og ikke mindst i omklædningsrummet, hvor han tidligere som holdets anfører og kaptajn var en vigtig sparringspartner for både holdkammerater og den sportslige ledelse.

- Dette har han med stor kløgt, sund fornuft og faglighed evnet at tage med over i trænergerningen, og her lynhurtigt fået oparbejdet en lige så vigtig rolle som kulturbærer som træner, som han havde som spiller, siger Sønderjyskes sportschef, Hans Jørgen Haysen.

- Han ved, hvem vi er, og han kender vores dna og vores måde at prioritere midler og ressourcer.

- Han har i både indeværende og sidste sæson haft stor indflydelse på og bidraget til superligaholdets flotte resultater fra sidelinjen i det daglige og på kampdage.

- Henrik Hansen er i den grad vokset i sin nye rolle efter karrierestoppet.

- Han har næsten dagligt taget store skridt i sin udvikling som træner, og vi er meget tilfredse med, at han fortsætter som en meget vigtig brik i det lyseblå trænerteam, siger Hans Jørgen Haysen.

Henrik Hansen skal frem til sommer fortsat bistå med talentarbejdet i Sønderjyske.

Klubben ansatte for nylig Claus Nørgaard som cheftræner, efter at succesrige Jakob Michelsen rykkede til svenske Hammarby.

Assistenttræner Peter Enevoldsen stoppede også for at tiltræde i en lignende stilling hos Randers FC.

TV: Kom med på Jakob Michelsens sidste arbejdsdag i Sønderjyske:

Se også: OB jagter FCK-profil

Se også: Blandt topkandidaterne: Spansk storklub lurer på Frank Arnesen

Mohamed Zidan og Sibusiso Zuma satte ild i Superligaen. Foto: Claus bonnerup og Thomas Wilmann Sport og Spil Her er Superligaens 100 største spillere - nogensinde

Randers' giftige, svenske angriber Mikael Ishak (i midten) er et af de varmeste transferemner, der kan skifte klub til sommer - helt gratis. Også Brøndbys Christian Nørgaard (t.v.) kan nu frit forhandle kontrakt med andre klubber. Foto: Ernst van Norde. Sport og Spil Her er Superliga-profilerne som kan smutte gratis

3 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere