Tre dage i drømmeland: Scorede guld i fredags - nøjes med sølv søndag

Cheftræner Jakob Michelsen blev far i fredags og vandt sølv med SønderjyskE - nu skal han holde sammen på spillertruppen  

SønderjyskE slog Brøndby og sikrede dermed sølvet. (Foto: Jens Dresling)
SønderjyskE slog Brøndby og sikrede dermed sølvet. (Foto: Jens Dresling)

For SønderjyskEs succestræner, Jakob Michelsen, har det været tre dage, han aldrig kommer til at glemme i sit liv.

Fredag blev han far til en lille pige, Lærke, og søndag fik han sølvmedaljer med SønderjyskE.

- Jeg er utrolig stolte af sølvmedaljerne, men intet kan altså måle sig med, hvad der skete på Skejby Sygehus i fredags. Det var en hård fødsel, men en fantastisk oplevelse, siger Jakob Michelsen, der havde fået en ren trøje på, efter han havde været en tur under bruseren i omklædningsrummet.

Stemningen var nærmest euforisk hos sensationsmandskabet fra Haderslev. Det er et mirakel, de har præsteret det seneste år. Sidste sæsons tiendeplads blev vekslet til sølvmedaljer.

Daniel Agger er fortid i Brøndby og den beslutning er fornuftig, mener Ekstra Bladets sportsredaktør. Foto: Christer Holte Allan Olsen Agger-stop: Jamen, hvad havde I regnet med?

Fra ingenting til stor profil
- Efter det vi har præsteret, vil der være urealistiske høje forventninger til os i næste sæson. Det må vi leve med. Mit håb er, at vi kan holde sammen på spillertruppen. Men det er klart, at der er stor efterspørgsel på flere af spillerne, når vi har præsteret så godt, forklarer Jakob Michelsen.

- Det er ikke tidspunkt nu at komme med målsætninger for næste sæson. Nu må vi også først se, hvordan truppen ser ud, når transfervinduet lukker i august, fastslår han.

Jakob Michelsen giver et godt eksempel på de mekanismer, han har oplevet i løbet af den seneste sæson, hvor SønderjyskE er gået fra et bund- til tophold.

- For ét år siden, da holdet havde overlevet endnu en sæson, var der ingen efterspørgsel på spillere fra vores trup. Tag eksempelvis Nicolaj Madsen, der havde kontraktudløb sidste nytår.

Daniel Agger er med fra start i sin sidste kamp nogensinde for Brøndby, der søndag møder SønderjyskE i sidste spillerunde. (Foto: Lars Poulsen) Brøndby Aggers sidste farvel: Klar på rekordtid

Profiler med ét år igen
- Han startede sæsonen på bænken og var derved fri til at skifte. Vi forlængede hans aftale til næste sommer og nu står han i en situation, hvor har han spillet et fantastisk forår, analyserer Jakob Michelsen.

Nicolaj Madsen har været suveræn i foråret for SønderjyskE og scorede både søndag på Brøndby Stadion og hjemme mod Brøndby tidligere på foråret. (Foto: Jens Dresling)
Nicolaj Madsen har været suveræn i foråret for SønderjyskE og scorede både søndag på Brøndby Stadion og hjemme mod Brøndby tidligere på foråret. (Foto: Jens Dresling)
 

Nicolaj Madsen stod med sølvmedaljen om halsen og en øl i den anden hånd. Han har fået et superliga-gennembrud i foråret med syv træffere for sølvvinderne.

- Jeg har fokus på SønderjyskE. Jeg tror og håber, vi kan holde sammen på truppen, siger Nicolaj Madsen, der har ét år igen af kontrakten med sølvvinderne.

Anfører Pierre Kanstrup har også kontrakt med SønderjyskE endnu et år.

Jeg har fået et tilbud om forlængelse af kontrakten. Nu ser vi, hvad der sker, siger Pierre Kanstrup, der spillede de første år af karrieren i Brøndby.

Her blev han kasseret. Han måtte en omvej til Brønshøj, Fredericia, før han fik det store gennembrud i SønderjysE.

- Jeg har ikke taget den direkte vej, men jeg er blevet meget modnet af de oplevelser, jeg har fået på min vej, siger Pierre Kanstrup.

Sådan fejrer man sølv i Sønderjylland (Foto: Jens Dresling) Brøndby Sensationssølv til SønderjyskE i skidt Agger-farvel

Riza Durmisi fik en sejr i sin sidste udekamp for Brøndby. Backen skifter til Betis 1. juli. (Foto: Lars Poulsen) Brøndby Brøndby-profil smutter til Spanien: Ekspert hylder beslutning

1 kommentar
Vis kommentarer